Belousovová: Vírus mal asi za cieľ zbaviť sa starých a chorých, aby sa odľahčili sociálne systémy
25 | 01 | 2021 I Petra Demková

Národniarka sa opäť obula do vlády Igora Matoviča. Podľa nej, napriek tomu, že o účinkoch Ivermektínu pri liečbe koronavirusu sa hovorí už rok, naša vláda ho tajila. „Tento a iné lacné lieky zatĺkali a liečenie nimi vyhlasovali za konšpirácie a fejky a lekárov, ktorí ich používali za šarlatánov!“ napísala. Prečo? Pretože sú lacné, myslí si.


„O účinkoch Ivermektínu pri liečbe koronavirusu sa hovorí už približne rok!“ napísala v úvode statusu na sociálnej sieti politička. „Rok celý svet sedí doma, ľudia sú pravidelne strašení, podrobovaní ako v prípade Slovenska celoplošným testovaniam a doslova šikanovaniu zo strany štátu. Pre pár vyvolených sa Slovensko stalo laboratóriom a občania pokusnými myšami,“ pripomína Belousovová, čo sa dialo.

Anna Belousovová: Matovič je arogantné hovädo a zbohatlík
Bývalá popredná národná politička Anna Belousovová v statuse na sociálnej sieti označila premiéra Igora Matoviča za arogantné hovädo, pretože sa údajne posmieva ľuďom, čo sa tlačia v Lidli v dlhých radoch. Čítať ďalej
22 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.


Národniarka si myslí, že liek na koronu sa u nás tajil a informáciu vypustili až teraz preto, že celý svet už o tom hovorí a už to nevedia utajiť. A pýta sa: „PREČO tento a iné lacné lieky zatĺkali a liečenie nimi vyhlasovali za konšpirácie a fejky a lekárov, ktorí ich používali za šarlatánov?! No práve preto, lebo sú LACNÉ! Cena Ivermectinu je niekoľko desiatok centov!!!“ hnevá sa politička.

„Takže na tom by sa farmafirmy a politici tak nenapakovali ako na testovaní a drahých, hoci neúčinných liekoch,“ myslí si. „Svet naozaj zachvátila PANDÉMIA, ale pandémia KORUPCIE. A táto pandémia nás stála v našom prípade tisícky ľudských životov,“ doplnila Belousovová ešte.

Bývalá podpredsedníčka SNS je presvedčená o korupčnom správaní našich politikov, „stovky miliónov eur išli do vrecák špinavcov, ktorí sa nerozpakovali robiť biznis na úkor zdravia a životov bezbranných, chorých a starých ľudí. Toto je asi najšpinavejší spôsob získavania peňazí. Správanie politických elít len bohužiaľ potvrdzuje môj názor, ktorý som vyslovila na začiatku pandémie, že celý tento vírus mal asi cieľ zbaviť sa tých najbezbrannejších - starých a chorých- aby sa "odľahčili" sociálne systémy,“ vyslovuje teóriu na záver Belousovová. "Ako by sme sa presunuli do minulosti spred vyše 70 rokov..." zakončila.

"Keby som vedela, čo bude Matovič stvárať, strelila by som mu vtedy rovno dvakrát," píše Belousovová
Anna Belousovová sa ako poslankyňa NR SR za SNS kedysi preslávila aj tým, že súčasnému premiérovi Matovičovi strelila v pléne zaucho. Dnes uverejnila na facebooku status, že ak by vedela, ako bude pri tretej vlne pandémie ohrozovať verejné zdravie,... Čítať ďalej
21 | 01 | 2021 | Michal Filek