Anna Belousovová: Matovič je arogantné hovädo a zbohatlík
22 | 01 | 2021 I Jozef Uhlárik ml.

Bývalá popredná národná politička Anna Belousovová v statuse na sociálnej sieti označila premiéra Igora Matoviča za arogantné hovädo, pretože sa údajne posmieva ľuďom, čo sa tlačia v Lidli v dlhých radoch.


„Ospravedlňujem sa za výraz, ale toto je status arogantného hoväda, zbohatlíka, ktorý má skúpenú akože na manželku pol Trnavy, ktorý zbohatol aj na kšeftoch s kriminálnikom a kamarátom mafiánov a ešte má tú drzosť hrať sa na obyčajného človeka. Obyčajní ľudia na rozdiel od tohto volebného podvodníka počítajú naozaj každé euro, každý cent!“ nakladá Belousovová hneď v úvode premiérovi Matovičovi.



„Je vrcholne cynické, že sa im kvôli tlačenici v Lidli vysmieva predseda vlády, ktorý týchto ľudí doslova nahnal do tlačeníc pred testovacími miestami. Vážený pán Matovič, tí ľudia, z ktorých sa vysmievate, sa vám a celej vašej neschopnej partičke diletantov a lúzrov skladajú na vaše nezaslúžené platy a prepych, aj na to opancierované auto a ochranku, čo vás chráni pred prejavmi lásky, vďačnosti a úcty občanov Slovenska. Týmto ľuďom necinkajú milióny na účet po každom plošnom testovaní ako istej trnavskej firmičke, s ktorou ste čírou náhodou prepojený cez vašu Pavlínku. No nič nie je na veky,“ upozorňuje Belousovová