"Keby som vedela, čo bude Matovič stvárať, strelila by som mu vtedy rovno dvakrát," píše Belousovová
21 | 01 | 2021 I Michal Filek

Anna Belousovová sa ako poslankyňa NR SR za SNS kedysi preslávila aj tým, že súčasnému premiérovi Matovičovi strelila v pléne zaucho. Dnes uverejnila na facebooku status, že ak by vedela, ako bude pri tretej vlne pandémie ohrozovať verejné zdravie, strelila by mu facky dve. A poriadne!




"Úprimne ľutujem, že som vtedy pred rokmi Matovičovi jednu strelila. Keby som vedela, čo bude stvárať ako predseda vlády, rovno by som mu vylepila dve. A poriadne! Nie také symbolické. No hádam nie je ešte všetkým dňom koniec..." napísala Belousovová.




Expolitička dúfam, že ju za toto priznanie nenapráska polícii nejaký jeho Matovičov fanda - zúfalec, alebo ten starý ujo, ktorý má udávanie ako hobby.




"No ak by mal niekto potrebu to urobiť, tak pokojne. Nech si poslúži. Myslím si, že polícia a ďalšie orgány by si skôr mali všímať konanie premiéra a jeho vlády, ktorí nahnali ľudí v čase vrcholiacej tretej vlny pandémie, zosilnenej ešte rozšírením agresívnych foriem mutácií Covid- vírusu na masové zhromaždenia pod názvom "skríning".




Ešte stále hádam v trestnom zákone existuje paragraf o trestnom čine verejného ohrozenia. Alebo už aj ten zrušili ako nehodiaci sa im do krámu?" pýta sa na záver Anna Belousovová.


Belousovová: konanie nedoštudovaného stredoškoláka Matoviča smeruje k ohrozeniu života a zdravia tisícok ľudí
Anna Belousovová si myslí, že pre to, čo robí celá slovenská vláda i premiér, by mal začať konať generálny prokurátor, aj prezidentka. „Jeho konanie doslova smeruje k ohrozeniu života a zdravia tisícok ľudí," píše na Facebooku národniarka. ... Čítať ďalej
13 | 01 | 2021