Sex len za odmenu! Ženy priznali, ako to funguje u nich doma
24 | 01 | 2021 I Marek Molnár

Keď sa povie sex za odmenu, môže to mať niekoľko významov. Avšak realita je niekedy oveľa krutejšia a ukázalo sa, že niektoré ženy spia so svojimi mužmi len za odmenu, informuje portál Blesk.


Prečo to tak asi je? V názoroch našich žien sme našli zrejmé odpovede a vysvetlenie, ktoré je v podstate celkom jasné. Ako to máte doma vy? Je to sex ako za odmenu alebo sex len za odmenu?

Petra

"Ja vždy hovorím, že keď to ten chlap vie urobiť dobre, tak ona potom nemá dôvod nechcieť. Lenže čo si budeme hovoriť, chlapi to majú nastavené inak, majú to jednoduchšie. Pripravení sú hneď, orgazmus majú taktiež v podstate zakaždým. Pre ženu je to veľakrát žiadna alebo chabá hudba za veľa peňazí," opísala Petra.

NAJ polohy, ktoré sa dajú robiť aj pod perinou -to sa vám môže v zime hodiť
Nie že by tá tohtoročná zima bola zatiaľ extrémne studená, ale práve teploty okolo nuly sú tie, ktoré vás donútia zaliezť pod paplón. My sme si pre vás pripravili pár polôh, ktoré sú na takéto situácie ako stvorené, informuje portál... Čítať ďalej
13 | 01 | 2021 | Marek Molnár


Michaela

"Asi je dosť ženských aj chlapov, ktorí si sex nedokážu užiť a to je škoda. Naozaj je to dôležité vo vzťahu aj v živote. Najlepšie je, keď si nájdeš partnera, s ktorým si sadnete a užívate si spoločne, plníte si túžby a sny. Ja som na takého narazila až skoro v tridsiatich a som veľmi rada, že niekto zdieľa moje nadšenie. Tým pádom sex za odmenu naberá úplne iné rozmery," uviedla Michaela.

Jana

"Niekde má málo sexu chlap, niekde žena, niekde je experimentátor jeden a inde ten druhý. Proste je to individuálne. Ja sama si sex užívam veľa, manžel veľmi potrebu nemá, proste sa snažíme nájsť kompromis," poznamenala Jana.

Emocionálna trauma z detstva má katastrofálne následky pre náš sexuálny život
Rodičia výrazne ovplyvňujú sexuálny život svojich detí. Podľa odborníkov sa emocionálne zanedbávanie dieťaťa v dospelosti prejavuje radom negatívnych javov, medzi ktorými môže byť malé sebavedomie, ale aj rôzne sexuálne dysfunkcie, informuje portál... Čítať ďalej
22 | 01 | 2021 | Marek Molnár


Kvetka

"Tiež poznám pár takých, ktoré dávajú chlapovi len za odmenu, nechápem ich, ale čo už. Ten môj to tiež nemá vždy ľahké, ale skôr kvôli tomu, že mám ulietané hormóny. Aj keď som fakt chcela, tak som tú chuť nejako nemohla naštartovať. Teraz som druhýkrát tehotná a ak to nemám dvakrát denne, tak nemôžem existovať. Obávam sa, že hoci manžel chce iba dve deti, za takýchto podmienok ich bude zrejme viac!"

Tereza

"Neviem, prečo by som mala dávať chlapovi za odmenu niečo, čo máme obaja radi. To sa potom o tú odmenu pripravujú sami, nie?"

Zabudnite už konečne na svojho ex! Máme osvedčené rady odborníkov
Veď to poznáte. Aj keď sa zmierite s tým, že sa s ním už nikdy neuvidíte, nemôžete naňho prestať myslieť. Avšak tomu je koniec! S najnovšími radami od vzťahových koučov to zvládne každý, informuje portál Blesk. Čítať ďalej
23 | 01 | 2021 | Marek Molnár