NAJ polohy, ktoré sa dajú robiť aj pod perinou -to sa vám môže v zime hodiť
13 | 01 | 2021 I Marek Molnár

Nie že by tá tohtoročná zima bola zatiaľ extrémne studená, ale práve teploty okolo nuly sú tie, ktoré vás donútia zaliezť pod paplón. My sme si pre vás pripravili pár polôh, ktoré sú na takéto situácie ako stvorené, informuje portál Blesk.


Je to paradox, že v zime trávime viac času pod paplónom, ale nemáme moc chuť sa vyzliekať a vyvádzať. Preto je dobré si vytvoriť atmosféru a vybrať si tie polohy, ktoré vám dovolia vykonávať akt lásky aj pod dekou!

Ako pripraviť náladičku?

Na to, aby ste sa mohli poriadne rozpáliť, potrebujete nielen plameň vášne, ale v tomto prípade aj teplé ponožky. S ľadovým nohami je cesta k orgazmu pomalá ako výstup na Everest. Doprajte si tiež nejaký teplý nápoj, je jedno, či je s alkoholom alebo bez, a zapáľte si sviečky!

Misionár uprostred zimy

Táto poloha je absolútne najjednoduchšia na to, aby ste ju zvládli aj pod perinou. Dokonca to môže byť aj sexi, keď ju budete držať oboma rukami a schováte pod deku seba aj partnera, ktorý k vám bude ešte o niečo bližšie. Trením vzniká teplo aj orgazmy! Pre extra stimuláciu klitorisu môžete podložiť panvu vankúšmi.

Päť šokujúcich sexuálnych rekordov, ktoré vám vyrazia dych
Svetové rekordy sú výzvou na prekonanie našich obmedzení, pričom nás nútia dosiahnuť zdanlivo nemožných výkonov, avšak na druhej strane existujú aj rekordy, ktoré sú úplne hlúpe, ale taktiež fascinujúce a zábavné, ako napríklad najsilnejšia vagína... Čítať ďalej
10 | 01 | 2021 | Marek Molnár


Maznavá lyžička

Hoci je vonku chladno, pod dekou sa dá krásne nahromadiť teplo. Stačí, keď si váš partner priľahne pekne za vás, pričom sa hladkajte všade, kde sa dá. Uvidíte, že za chvíľku budete mať pod dekou trópy. Ak potrebujete, aby váš partner mal ľahší prístup k vášmu klitorisu, potom môžete jemne nadvihnúť hornú nôžku!

Zababušená kovbojka

Ak je taká zima, že by ste bradavkami mohla krájať ľady, asi sa vám nebude chcieť na klasickú podobu kovbojky - žena hore a chlap dole. Je to síce fyzicky náročnejšia záležitosť, ale mohlo by to byť značne jednoduchšie, keď si namiesto vzpriameného sedu ľahnete na partnera. Opäť bude vznikať trenie, ktoré je v mnohých miestach veľmi žiadúce!

Celebrity a švédska trojka! Kto priznal, že mu to zničilo vzťah, a kto pozval do postele českú modelku?
Švédska trojka je na zozname sexuálnych prianí mnohých mužov a žien na celom svete, otázkou je, či si za svojím snom idete - a to aj v prípade, že by vám to mohlo zničiť vzťah, informuje portál Blesk. Čítať ďalej
09 | 01 | 2021 | Marek Molnár