Blaha o dvoch metroch prezidentky Čaputovej: Navaľnyj ju trápi, ale Slovákov sa nezastane
18 | 01 | 2021 I Petra Demková

Osud Slováka Chovanca v Belgicku, či porušovanie práv občanov Matovičovou vládou prezidentku Zuzanu Čaputovú netrápi, ale za práva Navaľného v Rusku nemešká okamžite zabojovať. Hlava štátu má dva metre, píše v statuse na sociálnej sieti poslanec Smeru Ľuboš Blaha.  


„Prezidentke Slovenskej republiky Zuzane Čaputovej trvalo presne dve hodiny, aby odsúdila zatknutie nejakého Navaľného v Moskve. Keď mala odsúdiť smrť Jozefa Chovanca v belgickom väzení, ktorú spôsobili hajlujúci belgickí policajti, tak jej to trvalo jeden celý deň. Smrť Milana Lučanského vo väzbe a zlyhanie ministerstva spravodlivosti neodsúdila doteraz,“ upozorňuje opozičný poslanec.

Blaha požaduje majetkové priznania pre Tódovú a ďalších novinárov
Opozičný poslanec Ľuboš Blaha sa v statuse na sociálnej sieti opäť obul do novinárov. Podľa neho by mali podávať majetkové priznania a obzvlášť by si posvietil na provládnu novinárku Moniku Tódovú. Čítať ďalej
18 | 01 | 2021 | Aneta Leitmanová


Všimol si, že uväzňovanie Slovákov za krádež dvoch tyčiniek čokolády kvôli Matovičovmu nezmyselnému núdzovému stavu prezidentku Čaputovú nezaujíma. Ani prenasledovanie našich občanov za to, že napĺňajú svoje ústavné právo na protest. "Likvidácia slobody slovenských občanov, ktorú pácha Matovič celoplošným testovaním - to je jej fuk. To, že sa tu z väzieb urobil mučiaci nástroj a vrátili sa sem politické čistky z 50. rokov, na to kašle,“ napísal Blaha.

Situácia v Rusku však podľa nehu prezidentku trápi a veľmi. „Ale keď sa treba zastať opozičného politika v Rusku, ktorého roky financujú Američania, tak je prvá v rade. Prosím pekne - prezidentka Spojených štátov amerických. Čaputová vyhlásila, vraj „Navaľného zatknutie nezlomí tých, ktorí v Rusku veria v slobodu. Ja len tak tuho rozmýšľam, čo napísala na adresu našich drahých západných spojencov - USA a Veľkej Británie - ktoré držia vo väzení Juliana Assangea, ktorý vytvoril Wikileaks a informoval svetovú verejnosť o amerických zločinoch. Aha, už viem - nenapísala nič. Nula, nula, nič,“ všíma si dva metre Blaha.

Poslanec za Smer porovnáva Navaľného s podpredsedom NR SR Jurajom Šeligom. „Navaľného politická podpora je v Rusku menšia než podpora Juraja Šeligu na Slovensku. Nízkotučné mlieko. Ten chlap v Rusku nikoho nezaujíma. A s výnimkou redakcií SME a Denníka N ani na Slovensku. Takže, milá pani Čaputová - budíček: už sa konečne začnite zaoberať tým, čo pácha Matovič na Slovákoch. Neriešte Navaľného, neriešte hlúposti. Ste hlavou nášho štátu a máte tu byť pre Slovákov, tak sa podľa toho správajte," apeluje Blaha.

„Prosím, prestaňte sa už konečne správať ako hovorkyňa americkej ambasády a postavte sa šialenému Matovičovi - to je vaša úloha. Ďakujem!“ uzatvára.

Lučanského vláčili po celej republike a Kolíková to nazve banalitou, rozčuľuje sa Blaha
Najľavicovejší poslanec NR SR Ľuboš Blaha na svojej facebookovej stránke víta každého, kto "má plné zuby pravicových liberálov, rusofóbov a antikomunistov". A tak ako vždy, aj v piatok večer okomentoval dianie vo svete aj na Slovensku. Nevyhol sa... Čítať ďalej
16 | 01 | 2021 | Diana Zaťková