Wistlerová bojuje ďalej o svoje deti. Exmanžel uniesol ich synov a teraz? Ďalší podraz!
16 | 01 | 2021 I Gabriel Matta

Súdne ťahanice Very Wisterové a jej bývalého manžela Jeremyho Hulsha zrejme len tak neskončia. Český Blesk píše, že súd zamietol jej žiadosť o preplatenie astronomickej sumy 382 tisíc EUR, ktorú mala moderátorka vynaložiť na náklady spojené so súdnym sporom ...


Po únose synov Harlowa Paxa (8) a Theodora Stevena (6) ich vlastným otcom z nákupného strediska Aupark a po ich následnom zavlečení do zahraničia, nemala pri sebe Vera Wisterová svojich chlapčekov dlhých deväť mesiacov. Podľa jej bývalého manžela bolo nespravodlivé, že mali obaja chlapci zostať po rozvode s matkou, zatiaľ čo jemu v roku 2017 slovenské aj izraelské súdy priznali návštevy synov v značne obmedzenom čase, a tak sa odhodlal k skutočne premyslenému zločinu.

Po skončení súdnych ťahaníc, ktoré skomplikovala koronavírusová pandémia, sa však americký súd jasne vyjadril v prospech Wisterovej a prinútil Jeremyho Hulsha vydať ich dvoch synov do opatery matky. Deti, ktoré majú nielen slovenské, ale aj americké občianstvo, sa tak vrátili späť na Slovensko.

Vera sa potom rozhodla vymôcť od svojho exmanžela peniaze za všetky útraty, ktoré musela v boji o synov vynaložiť. Nešlo totiž o zanedbateľnú čiastku: Wisterová bola nútená pendlovať medzi Bratislavou a Chicagom a letenky za veľkú mláku rozhodne nie sú za bagateľ. Musela si zaplatiť služby enormne drahých zahraničných právnikov, ubytovanie sebe aj im, a tak ďalej. Práve tieto položky sú teraz predmetom nového dohadovania sa na súdoch.

http://somzdediny.hlavnydennik.sk/viete-co-moze-prezradzat-zapach-z-telesneho-potu/

Rodinná dráma však stále pokračuje: Jeremy totiž stihol včas vyhlásiť osobný bankrot, a súd preto žiadosti moderátorky, aby jej vynaložené náklady zaplatil, nevyhovel. Americké súdy budú najskôr riešiť Jeremyho námietky proti navrhovanej sume, ale aj dôvody jeho bankrotu, ktoré ho postavili do pozície človeka neschopného platiť svoje záväzky.

Hulsh protestuje, že suma, ktorú Wisterová vyčíslila, je absurdne vysoká a premrštená, a že on je nezamestnaný. V čase, keď protizákonne držal svojich synov v USA, bol podľa svojich slov otcom na plný úväzok, nemal navyše žiadny stabilný príjem, a ešte je vraj obťažkaný finančným dlhom voči svojej vlastnej matke. Tá pritom, ako sa ukázalo, o únose vnúčika v októbri 2019 dobre vedela, svojho syna, na ktorého bol dokonca vydaný medzinárodný zatykač, v tejto činnosti dokonca podporovala ...

Verina cesta k odškodneniu sa tak stále viac a viac komplikuje, pretože práve osobný bankrot by Hulshovi mohol dopomôcť k tomu, aby sa legálne vyhol povinnosti vyrovnať požadovanú finančnú kompenzáciu.

Hodnosť kapitána som si zaslúžil a žiadny Kollár s plochými nohami sa mi za to nebude smiať, rozohnil sa Danko
Andrej Danko na oficiálnej stránke Slovenskej národnej strany zverejni svoje rozhorčenie nad tvrdením ministra obrany Jaroslava Naďa: "Môže takúto hlúposť o povinnej vojenskej službe povedať sám minister?" Čítať ďalej
16 | 01 | 2021 | Diana Zaťková