Tento marazmus zavinili rovnako Matovič ako aj Sulík (Pavol Slota)
15 | 01 | 2021 I Pavol Slota

Aj napriek tomu, že Igor Matovič dlhodobo nezvláda riadenie krajiny, tak za súčasný stav na Slovensku nesú rovnaký podiel viny spoločne so Sulíkom. Ten, aj napriek rapídne zhoršujúcej sa situácii, radšej s premiérom hral hru na mačku a myš.



Sulíkové hry

O Sulíkovi je známe, že má nižšie EQ, čo sme mali možnosť vidieť na jeho vyjadreniach smerom k pracujúcim. Každopádne, teraz zašiel priďaleko. Či už to bola najstaršia mužská hra o to „kto ho má väčší“ s premiérom, alebo dobre cielená komunikácia, ktorá psychicky labilného premiéra dostala pod tlak a začala sa ukazovať jeho pravá nátura. A to všetko na úkor stavu našej krajiny.

Vo týchto prípadoch tie najväčšie rany odniesli občania našej krajiny. Ľudia za ktorých obaja nesú zodpovednosť. Škoda však, že nie hmotnú. A teda miesto snahy bojovať so zhoršujúcou sa pandemickou situáciou, tu už vyše mesiaca máme paródiu na politiku za peniaze daňových poplatníkov a dokonca na úkor ich bezpečnosti.
Namiesto práce pre ľudí len alibizmus

Odvšadiaľ počúvame za čo všetko môže Sulík, ktorý naopak zase hovorí o neschopnosti vlády. Miesto toho, aby jeden z dvoch baranov vzal do ruky opraty a začal sa zaujímať o stav krajiny.

Slovensko je ako JRD, píše Pavol Slota
Syn bývalého predsedu SNS Jána Slotu a neúspešný vyzývateľ Andreja Danka v súboji o post predsedu SNS z leta 2020, Pavol Slota na svojom Facebooku napísal, ako vníma súčasnú situáciu na Slovensku. Čítať ďalej
22 | 12 | 2020 | Imrich Kovačič


Čerešničkou na torte boli vyjadrenia ministra obrany, ktorý údajne sa cez zimné prázdniny celé hodiny radil s kolegami ministrami ako von zo zhoršujúcej sa situácie. Škoda, že sa s nami nepodelil, prípadne niečo aj naozaj neurobili.

Medzi časom sa dozvedáme, že vláda sa pri zavádzaní prísnejšieho lockdownu bála protestov. A celá situácia budí dojem, akoby sa Matovič snažil Sulíkovi dokázať, že má väčšiu silu. Škoda, že to dokazuje na štatistikách hospitalizovaných a mŕtvych Slovákov a Sloveniek.

Celý tento nepodarený experiment nazývaný matovičova vláda, nás už stál stovky životov a zdravotný systém pred kolapsom. Sám Matovič v minulosti, v jednom zo svojich záchvatov populizmu, navrhoval zaviezť hmotnú zodpovednosť politikov za škody na verejnom majetku. Tento nápad považujem za výborný a určite by som chcel, aby Matovičova vláda bola prvou a exemplárnou vládou, ktorá bude niesť zodpovednosť za škody napáchané svojim amaterizmom a detinskosťou!

Syn Jána Slotu hovorí, že Lučanského smrť je systémovou vraždou
Syn bývalého predsedu SNS Pavol Slota označil smrť generála Lučanského za systémovú vraždu. V statuse na sociálnej sieti tvrdí, že ide o horšiu udalosť, akou bola vražda Jána Kuciaka. „Pre niekoho označenie systémová vražda bude prisilné, no... Čítať ďalej
05 | 01 | 2021 | editor01hd