Peter Švec: Ide o osud národa vydaného napospas vôli psychopatických, zákerných, pomstychtivých, mafiánov v rukavičkách
15 | 01 | 2021 I Petra Demková

„V prípade gen. Lučanského mohla byť silným motívom na úkladnú vraždu pomsta,“ myslí si bezpečnostný analytik Peter Švec. Neverí, že v prípade Lučanského ide o samovraždu. Dokonca vo svojom blogu naznačil spoluprácu vlády a vykonávateľa... Kto ním je?


Švecovi sa zdajú podozrivé okolnosti s M. Černákom, ktoré už niekoľko dní víria spoločenskú hladinu na Slovensku. „Prítomnosť Černáka v rovnakom väzenskom zariadení v rovnakom čase, keď tam bol jeho slovenský Cattani nemohla byť náhoda,“ tvrdí Švec. „Motív z jeho strany na vybavenie účtov z pomsty je nespochybniteľný. Otázka je kto a prečo vrahovi mohol umožniť, aby vykonal pomstu aj za nich. Poďme po nitiach, po ktorých idú svetové kriminalistické špičky, nedajme sa zaviesť odpútavacím manévrom samovraždy. Objektívna časť vyšetrovacej komisie by sa mala zamerať na správne otázky, na rozhodujúcu vec pre prípadnú vraždu: na MOTÍV VRAŽDY,“ píše hneď v úvode svojho blogu kapitán dopravných lietadiel.

Podľa plukovníka Šveca by novú vlasteneckú stranu podporilo 8 - 14 percent voličov
13 | 01 | 2021 | Aneta Leitmanová


Švec je presvedčený, že motív samovraždy u Lučanského jednoducho neexistoval. „Generál potreboval žiť, aby sa vyvinil a prezentoval súvislosti. Tie smrdeli. Iba mafia potrebovala, aby bol umlčaný. Navyše, samovrah (o to viac nositeľ vážnych informácií) spravidla zanecháva rozlúčkový list. Už samotný fakt jeho absencie vyvracia hypotézu o samovražde.“

Bývalý príslušník armády je presvedčený, že v malých a nezrelých pseudodemokraciách akú máme my, zvykne fungovať nepísané pravidlo, „...akási dohoda medzi orgánmi činnými v trestnom konaní a privilegovanými politikmi. Jednoducho privilegovaná šľachta nemôže byť trestne stíhaná. V praxi to znamená, že ak privilegovaný člen mafie niečo podozrivé vykoná, je povinnosť trestných orgánov prižmúriť oči, zamiesť stopy a oznámiť „pre nedostatok dôkazov bolo stíhanie zastavené,“ upozorňuje Švec.

Ten by videl motív vraždy Lučanského v trestných stíhaniach „privilegovaných“, za ktorými je práve Lučanský. Naznačuje napríklad stíhanie Kisku v jeho kauzách „a nielen za podvody s pozemkami,“ dodáva. A je toho podľa Šveca viac: „Proti Matovičovi za podvody s účtovníctvom a daňovými machináciami. Proti Mikulcovi za stratu utajovaných dokumentov v ukradnutom laptope. Proti Naďovi za prezrádzanie utajovaných skutočností cudzej moci. Proti Lipšicovi za zabitie človeka pri veľkej rýchlosti na prechode pre chodcov. Aj proti ďalším v pozadí dnešných vládcov, teda proti privilegovaným, šľachte,“ píše.

Plukovník Švec: Vláda likviduje státisíce životov
10 | 01 | 2021 | Aneta Leitmanová


„Toto sa mafiánmi neodpúšťa. Toto sa mafiánom nerobí. Mafiáni majú predsa podľa zákona vendety právo na pomstu. Majú potom aj právo využiť moc na správnu mafiánsku prípravu pôdy pre iného, vhodne kvalifikovaného mafiána, aby za nich urobil špinavú robotu,“ píše Švec a pripomína: „Najväčší vrahovia v histórii vraždili v rukavičkách. Sami nestláčali spúšť, ani si nešpinili ruky krvou. Možno sa mýlim, ale závažné podozrenie z toho, že čosi tu nesedí, že náhod je priveľa, že metóda pomsty, podlosti, zákerností sa stala metódou vládnutia, že jednoducho tu mohol byť silný motív, to podozrenie je priveľmi prisilné. A bude treba nadľudské úsilie na vyvrátenie podozrenia, že existoval silný motív na vydanie výstrahy všetkým. Aby vedeli, čo sa mafiánom nerobí. Aby sa naučili pravidlá mafie,“ šokuje.

„Rukavičkoví vrahovia sa boja len hnevu masy. Ten hnev už nadobúda výraznú silu. Tu nejde o Lučanského, jemu už život nikto nevráti. Tu ide o nás všetkých, o našu dôstojnosť, pokojný spánok a slobodu. Ide o osud národa vydaného napospas vôli psychopatických, zákerných, pomstychtivých, podlých mafiánov v rukavičkách. Lučanský je symbolom. A zostane ním bez ohľadu na podlosti, chrapúnstva, zákernosti, pomstychtivosť a špinenie vládnucej mafie,“ vysvetľuje bývalý armádny náčelník.

Švec verí, že vykonávatelia sa stali len nástrojom kohosi... a po použití budú odhodení. „Tak, ako si polícia robí profil páchateľa, tak si mafia spracúva profily slabochov v uniforme, aj tupoňov v politike, aby ich použila ako nástroje svojej vôle. Týka sa to aj tzv. kajúcnikov. Aj oni sú len nástrojom mafie,“ naznačuje. „Mafián neobľubuje jednorazový obchod, on potrebuje vytvárať opakovaný dopyt na základe závislosti. Preto ide do alkoholu, drog… Určite aj do cyklického každoročného testovania a očkovania miliárd dávok s dolárovými ziskami na každej! Namiesto liečenia pár miliónikov chorých liekmi so ziskom pár centov na balení! Mafián nemá rád dohadovanie a kompromisy, mafián diktuje, nariaďuje! S podporou donucovacích prostriedkov, výstrah… Iba naznačujem…“ končí svoje slová Peter Švec.

Plukovník Švec: gang nekompetentných nepochopil, že Lučanský sa stal národným hrdinom.
„Zavraždený Kuciak s priateľkou, po ktorých chrbte sa všetci dnešní vládcovia dostali k moci, bol ľutovaný, ale nie hrdina. Bol potrebný pre oligarchickú mafiu a zneužili ho. Lučanský je iný kaliber... Spôsobili to tuponi ...Nechápu ani to, že ak... Čítať ďalej
03 | 01 | 2021 | Petra Demková