Chýba vám večera v reštaurácii? Užite si rande inak
15 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Reštaurácie zatvorené. Kiná zatvorená. Trpí váš partnerský život nedostatkom romantiky? Nebuďte pasívny a improvizujte. Randiť sa dá skvele doma aj v prírode. Tipy na najobľúbenejšie spoločné aktivity nájdete v článku, píše portál Novinky.cz.


1. Turisti vo vlastnom meste


Využite voľného času a preskúmajte svoje mesto krížom krážom, možno natrafíte na nové výdajné okienko so skvelou kávou alebo napríklad na romantickú uličku, ktorá vás nadchne.

Ak bývate na dedine alebo v malom meste, vydajte sa na výlet do hlavného mesta. Berte súčasnú situáciu z tej lepšej stránky a pozrite si hlavné pamiatky bez turistov.

2. Piknik v obývačke

Snehová perina pokryla lúky i parky. To ale nevadí, pikniky si totiž môžete dopriať aj doma. Odsuňte nábytok z prostriedku miestnosti, natiahnite huňatú deku a položte na ňu vankúše. Potom už stačí nachystať len dobré pohostenie. Vyskúšajte napríklad jednohubky s nátierkou či zeleninové tyčinky s dipom a domáci koláč.

Ako sa vymaniť zo zármutku spôsobeného pandémiou
Uplynulý rok bol pre mnoho ľudí bez preháňania ten najhorší, ktorý vo svojom živote zažili. Menovateľ mnohých ťažkostí je pritom viac než jasný - koronavírus. Keď sa k tomu pridá ešte strata zamestnania, alebo dokonca blízkeho človeka, je všetko... Čítať ďalej
14 | 01 | 2021 | Timotej Dudka

3. Barmanská alebo kuchárska show


Dospelí si môžu vyskúšať domáce miešanie koktailov. Nakúpte potrebné suroviny a pustite sa do experimentovania. Pomôcť vám môžu rôzne online kurzy alebo videá na internete.

Ak piť nechcete alebo nemôžete, skúste spoločne uvariť nejaké nové jedlo. Staviť môžete aj na tematické večery, čo napríklad vyskúšať španielske tapas, vietnamske závitky alebo napríklad pravé talianske cestoviny?

4. Domáce spa

Najjednoduchším spôsobom, ako si doma vykúzliť romantické chvíle, je vytvoriť si v kúpeľni vlastné spa. Pokiaľ máte vaňu, napustite ju a pridajte pár kvapiek voňavej esencie a penu. Okolie vane vyzdobte sviečkami a pokojne si prineste aj poháre s niečím šumivým či tanier s ovocím. Vo vani si potom môžete dopriať masáž alebo peeling.

Miluje ma aj po rokoch? Podľa čoho to spoľahlivo spoznáte
Pochybnosti o tom, či nás partner miluje, môžu vo vzťahu prísť nielen na jeho začiatku, keď jeden druhého ešte toľko nepoznáme, ale aj po mnohých rokoch, keď môže lásku naopak ohrozovať nuda či rutina, píše portál Novinky.cz. Ako aj po spoločne... Čítať ďalej
13 | 01 | 2021 | Timotej Dudka

5. Vyrazte na chalupu


Ak máte v rodine chalupu k dispozícii, teraz je ten správny čas na to ju patrične využiť! Zmena prostredia dokáže urobiť s partnerským životom divy. Vyjdete zo stereotypu, a navyše sa budete venovať iným aktivitám.

V prípade, že vy ani nikto z vašej rodiny chalupu nevlastní, skúste sa popýtať u kamarátov, uvidíte, že za kôš plný pochutín vám ju s radosťou na víkend prenechajú.

6. Prechádzky v prírode

Hoci počasie občas zvádza k tomu zostať doma a čítať si knihu, objavte čaro zimnej zasneženej prírody a vyrazte na prechádzku. Čerstvý vzduch je účinným bojovníkom proti depresii i zlej nálade a spoločná aktivita zasa prehĺbi a naštartuje váš vzťah.

Osem spôsobov, ako predĺžiť sexuálnu výdrž
Sexuálny styk nemožno od prvej do poslednej minúty naplánovať, a tak sa občas stane, že skončí skôr, než vôbec pocítite svoje sexuálne vzrušenie. Aj keď partnerovi nemôžete krátku výdrž vyčítať, existuje niekoľko spôsobov, ako mu pomôcť oddialiť... Čítať ďalej
11 | 01 | 2021 | Timotej Dudka