Plukovník Švec: Vláda likviduje státisíce životov
10 | 01 | 2021 I Aneta Leitmanová
Plukovník Peter Švec v najnovšom blogu prirovnáva situáciu okolo Covid-19 k vojne a hovorí, že kabinet Igora Matoviča v boji proti ochoreniu obetuje celú armádu, aby zachránila jednu čatu.

Švec tvrdí, že vládne orgány pod dáždnikom ochrany malého zlomku percenta ohrozených ľudí vystavujú desiatky percent obyvateľov devastačným dôsledkom. "Obrazne povedané za záchranu jednej čaty obetujú celú armádu! Uvedomujú si skutočné obete zločinnosť, strategickú tuposť, neschopnosť vládnych šarlatánov?" argumentuje.

"Podľa oficiálnych údajov bolo na Slovensku vykonaných 1,5 milióna testov na prítomnosť vírusu COVID-19. Nezarátali údajných 3,6 milióna nespoľahlivo antigénovo testovaných z vládneho šialenstva. Z uvedeného počtu bolo k 8. januáru 2021 až 201 164 pozitívnych. V tejto štatistike sú evidentne zahrnutí aj pozitívni z nespoľahlivého vládneho šialenstva," konštatuje.

 

Lídri majú ísť v boji príkladom podriadeným. Aj v očkovaní (Peter Švec)
Autor komentára Ing. Peter Švec, p.s.c., RCDS, plk. gšt. v.v., Airline Captain, Line Check Captain Čítať ďalej
07 | 12 | 2020 | Peter Švec


 

Podľa Šveca na základe zahraničných výskumov exituje predpoklad, že počet nezistených prípadov ľudí, ktorí prekonali Covid-19, je najmenej o 50 % vyšší, v realite minimálne trojnásobne. Počet pozitívnych bol teda hravo nad 300 tisíc, ale reálne až okolo 850 tisíc. Plukovník nárast pripisuje "vládnemu šialenstvu" - celoplošnému testovaniu.

"Päť mesiacov po zistení prvého prípadu malo Slovensko iba niečo nad 30 obetí s vírusom v tele. Patrilo medzi svetový vrchol v pozitívnom zmysle. O ďalších päť mesiacov neskôr ich malo oficiálne 2788. 80-násobne viac! Podobný nárast sme zaznamenali v počte pozitívnych. Nikto nekontroluje kontrolórov. Tých, ktorí majú monopol na vykazovanie počtov. My sme to vládcom pokazili?" píše Švec.

 

Peter Švec: Naivná menšina valcuje normálnu väčšinu – zamyslenie sa nad voľbami
Naša jediná vlasť, Slovensko, sa znovu nachádza na križovatke svojich dejín. Máme za sebou prvé kolo prezidentských volieb. Tento boj, nie vojnu, prehrali tí z nás, ktorí reprezentujú normálnu väčšinu. Pri účasti 48,74% a zisku 40,57% hlasov... Čítať ďalej
18 | 03 | 2019 | Peter Švec


 

Tvrdí, že tí, čo sú štatisticky uvádzaní ako obete Covid-19, mohli mať v tele vírus, ale nemuseli naň zomrieť.  Zo vzorky 3,6 milióna testovaných predstavuje 300 tisíc pozitívnych asi 8,3 %. Z celkového počtu obyvateľov je to asi 5,5 %. "Ak by sme aj uverili, že máme až 2788 obetí vírusu, tak z oficiálne vykazovaných pozitívnych je to 1, 38%, v skutočnosti je miera úmrtnosti maximálne 0,9 % z počtu, doplneného o 50 % nezachytených, resp. 0,3% pri reálnom čísle," počíta plukovník.

Pokračuje predstavou, že koronavírusom sa nakazí všetkých 5,46 milióna obyvateľov Slovenska a z nich mu podľahne 0,3 % najslabších. "Teda všetkých oslabených, silných cukrovkárov, veľkú časť závažných onkologických pacientov atď. Dovedna asi 16 400 obyvateľov. Veľká časť z nich by sa pravdepodobne bez zásahu vírusom dožila o pár mesiacov viac. Ako by sme zistili, že ide o obete vírusu, a nie prirodzenej úmrtnosti? Nuž tak, že namiesto 53 tisíc úmrtí ročne by sa v roku biologickej svetovej covidovej vojny štatistiky skokovo dostali niekde na 68 tisíc. Aká je realita? V roku 2020 umrelo na Slovensku priemerné množstvo ľudí, necelých 53 650! Menej ako v rokoch 2015, 2017, aj 2018. Takmer zhodne s 2019, aj 2010!," upozorňuje Švec.

Podotýka, že v prvých mesiacoch, keď sa o víruse veľa nevedelo, bola opatrnosť odôvodnená. Avšak to už neplatí dlhé mesiace, a preto sú drastické opatrenia vlády neopodstatnené.

 

Vyhlásenie suverenistov k významnému výročiu (Peter Švec)
Komentár Petra Šveca Čítať ďalej
26 | 11 | 2020 | Imrich Kovačič


 

"Čoskoro hladomor, neliečené liečiteľné choroby, rozvrat zdravotníctva, radikálne ekonomické straty pre domácich živnostníkov, demoralizácia, odoberanie slobôd, nárast štátneho teroru, masívna mediálna manipulácia. Tiež neschopnosť splácať hypotéky a prepadnutie majetku. Najprv zlikvidujú tých, ktorí stratia schopnosť splácať po zaplatení veľkej časti hypoték, z ktorých vysokú sumu preplatili v úrokoch. V prospech cudzích výpalníkov, vyvážajúcich výnosy do iných krajín, v prospech výlučne nadnárodných zahraničných e-shopov, farmaceutických, komunikačných, potravinárskych sietí," varuje plukovník Švec.




Dodáva, že kvôli ochrane  16 400 potenciálnych obetí vláda ničí životy státisícov ľudí. Z nich časť dokonca verí propagande a zavádzajúcim správam, podvodom "vládnych zločincov".

"Kladiem logickú otázku: drahé testovanie a očkovanie masy obyvateľov namiesto lacnej liečby hŕstky najťažších ohrozených je potrebné pre ochranu ľudí alebo pre gigantické zisky oligarchov? Vyšším počtom testov vyvolávajú nárast infikovaných. Dôvodom je udržiavanie teroru a strachu. Po zákonitom radikálnom poklese z dôvodu premorenia budú očakávať vďačnosť. Čaká ich raz aj za túto podlosť ľudový tribunál?" uzatvára Švec.

Komentár Petra Šveca: Hypercentralizácia EÚ - najväčšie bezpečnostné ohrozenie súčasnosti
Mnohí priatelia mi kladú jedinú otázku, prečo takým nekompromisným spôsobom odmietam vytváranie „európskych“ (zámerne v úvodzovkách) ozbrojených síl, polície, tajných služieb, orgánov činných v trestnom konaní. Netajím sa odhalením a analytickým... Čítať ďalej
22 | 05 | 2019 | Peter Švec