Gustáv Murín šokuje: Kovařík dostal zoznam koho zavrieť a tak to robí...
07 | 01 | 2021 I Petra Demková

Spisovateľ Gustáv Murín bez prestávky sleduje spoločenské dianie na Slovenku. Teraz priniesol na Facebooku šokujúce informácie, ktoré ako tvrdí, dostal z nemenovaného zdroja. Dočasný policajný prezident vraj vyjednával s rodinou Milana Lučanského a chcel, aby bol na pohrebe len obmedzený počet ľudí.  


„KTOSI MI POSLAL,“ začína svoj príspevok Murín na sociálnej sieti. „Najskôr uvážte sami: Nuž dočasný policajný prezident Kovařík, čo vytvoril pod sebou tím, ktorý zatvára ľudí do väzby bez dôkazov, už volal bývalému Milanovmu (Lučanksého, pozn. red.) kolegovi, už v civile, že aby presvedčil vdovu, že nech je obrad len do 6 ľudí. No čo má ona s tým že tam chcú ísť tisíce ľudí?“ komentuje spisovateľ.

Zlatica Kušnírová a Gustáv Murín sa pohádali kvôli Matovičovi
Matka zavraždenej Martiny Kušnírovej a spisovateľ Gustáv Murín si na sociálnej sieti skočili do vlasov. Pohádali sa kvôli vláde Igora Matoviča. Čítať ďalej
05 | 01 | 2021 | Aneta Leitmanová


A pokračuje: „Kovařík volal s tým, že ponúkol pomôcť vybaviť výnimku na "až" 30 ľudí a tiež hasičov, čo by obslúžili antigénové testy. Bolo to odmietnuté. Oboje si vybavila rodina sama,“ informuje Murín.

„Druhá časť správy je pravdivá, bolo to v roku 1997,“ pokračuje spisovateľ: „Tento Kovařík, keď bol zriadený tím na Černáka, a on mal v ňom byt, začal kričať, že on sa nedá zabiť, že má rodinu a chcel ujsť z miestnosti. Milanov kolega Jožo Mičieta vyskočil a zamkol dvere aby nemohol Kovařík ujsť. Takže čo sa teraz deje je z tohto pohľadu jasné. Dostal zoznam koho má zavrieť a tak to robí...“ uzatvára Gusto Murín.



"Lučanského umučil Matovičov zločinný režim," tvrdí spisovateľ Gustáv Murín
Investigatívny spisovateľ, autor mnohých kníh o mafii Gustáv Murín vyrukoval so sériou statusov na sociálnej sieti, v ktorých polemizuje, čo sa stalo M. Lučanskému. „JEHO KRV NA RUKÁCH boľševikov zmeny, kde sa môže páchať zlo pre údajné, nimi... Čítať ďalej
02 | 01 | 2021 | Petra Demková