Týranie pokračuje! Sestra vojvodkyni Meghan vydáva knihu plnú škandálov
06 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Nový rok nezačal pre Meghan Markleovú (38) vôbec príjemne. Koncom tohto týždňa sa na predajných pultoch kníhkupectiev objaví biografia Samanthy Markleovej (56), ktorá si dala za cieľ vyzradiť svetu niektoré tajomstvá svojej ctižiadostivej nevlastnej sestry. A to v dvoch nadväzujúcich častiach, píše portál Blesk.


Kniha s názvom The Diary of Princess Push 's Sister Part 1 zrejme ukojí túžby čitateľov, ktorých sklamal nedostatok pikantných informácií v poslednej publikácii o vojvodoch zo Sussexu Finding Freedom. Samantha Markleová po rokoch "trýznenia svojej nevlastnej sestry" prostredníctvom Twitteru prichádza s okienkom do svojho života v tieni najriešenejšej kráľovskej členky od smrti princeznejej Diany (†36).

Denníku sestry ambicióznej princeznej je pre každého niečo, uviedla Markleová pre britský The Sun on Sunday. Kniha sa prevažne zaoberá Samanthiným pohľadom na celú kráľovskú aféru, od zoznámenia Meghan s princom Harrym po následný rozpad ich rodiny. "Preberám tam, ako nás to ovplyvnilo ako ľudí, ako na to reagoval svet a čo to pre nás ako rodinu znamenalo. Za zatvorenými dverami sa toho stalo toľko a nikto o tom nevie."

Vianočné želanie princa Harryho a Meghan fanúšikov viac sklamalo ako potešilo
Meghan Markleová (39) a princ Harry (36) majú vo zvyku zaležať šťastné a veselé každý rok, a inak tomu nebolo ani tento. Avšak tentokrát vinšovali prostredníctvom nečakaného zdroja a spoločná fotografia s malým Archiem naviac akoby prešla podivným... Čítať ďalej
01 | 01 | 2021 | Timotej Dudka


Podľa Markleovej sa nemá jednať o škandalózne opísanie všetkých tajomstiev vojvodkyni v exile, ale o podanie neupravenej pravdy. Dodala, že kniha určite nepoteší jej sestru, ale ostatným členom kráľovskej rodiny by sa mohla páčiť. "Napísala som to s úctou a vedomím, že sa to k nim dostane. Nie je tam nič, z čoho by mohli mať ťažkú hlavu."

Denník bude prvý z plánovaných dvoch biografií o vzťahu znepriatelených sestier. Najstaršia dcéra doslúženého filmového osvetľovača Thomasa Markleya (76) v roku 2019 prezradila, že má rozpísaný druhý diel s názvom V tieni vojvodkyňi. Vyjsť by mohol ešte tento rok.

Rozvod Harryho a Meghan predo dvermi? A vraj v dobrom aj v zlom...
Zdalo sa, že britský kráľovský pár Meghan a princ Harry sú jeden druhému oddaní, je to však všetko vraj len klam. Podľa experta na celebrity Aja Benzu sa dočkáme skôr či neskôr kráľovského rozvodu, píše portál Aha!. Čítať ďalej
05 | 01 | 2021 | Timotej Dudka