Tomáš: "Matovič môže ísť kopať hroby!"
06 | 01 | 2021 I Michal Filek

Erik Tomáš na facebooku poriadne prikúril premiérovi Matovičovi. Ten kedysi posielal kopať hroby Richarda Sulíka. Avšak po tom, ako sa v nakritickejšej situácii na tri týždne kamsi stratil a loď zostala v najbúrlivejšej dobe bez kapitána, môže ísť kopať hroby sám. Odkazuje mu to poslanec HLAS-u.





"Bude Sulík po nociach kopať hroby? Takúto rečnícku otázku vyslovil pred časom pred novinármi Matovič ako reakciu na to, že si Sulík dovolil z dovolenky kritizovať vládne protipandemické opatrenia. Matovič sa tváril, že on jediný tu úprimne bojuje s “hnusobou” a ostatní mu len hádžu polená pod nohy. Nepočúval nikoho. Významných odborníkov označil za sabotérov a odporúčania pandemickej komisie boli len zdrapom papiera. On predsa vymyslel atómovú zbraň, ktorá nás všetkých zachráni..." píše Tomáš v statuse.




Matovič na facebooku blokuje kritikov, je to vraj jeho právo. Ústavný právnik to vidí inak
Premiér Igor Matovič prostredníctvom svojho profilu na sociálnej sieti často oznamuje novinky týkajúce sa opatrení a situácie na Slovensku. Jeho status však nemôžu vidieť všetci. Matovič má vo zvyku moderovať diskusiu pod svojimi príspevkami tak,... Čítať ďalej
06 | 01 | 2021 | Ivan Brožík


 
Dnes už, podľa poslanca, vieme, že celoplošné testovanie nevyriešilo nič a lockdown na Vianoce, ktorý reálne lockdownom nebol, ešte viac zhoršil situáciu. "Čísla sú tragické. Rýchlo pribúda počet pozitívnych a hospitalizovaných a v úmrtiach sme už v prepočte na obyvateľov 4. najhorší na svete. Nemocnice melú z posledného. Niekde dochádza kyslík, inde už objednali dodatočné chladiace boxy," hovorí Tomáš.





A kde bol premiér Matovič od polovice decembra, kedy sme ho naposledy videli ako uteká z tlačovej besedy pod tlakom otázok? pýta sa ďalej. Schoval sa vraj niekde na dovolenke a tri týždne nevystrčil nos. V tom najťažšom čase sa premiér stratil. Loď v búrlivých vodách zostala bez kapitána.






"A zrazu sa tento zbabelec objaví v Nitre, ktorá je už doslova na dne a zo stavu, v ktorom sa Slovensko nachádza opäť obviní opozíciu, samozrejme Sulíka, či kritických odborníkov. Tento človek nemá kúsok hanby v sebe. Toto už nie je len o politickej, ale aj o trestnoprávnej zodpovednosti a preto na neho podávame trestné oznámenie. Kvôli zanedbaniu povinností Matoviča a ďalších členov vlády zbytočne zomierajú ľudia. Toto sú tie skutočne odvrátiteľné úmrtia, za ktoré niekedy Matovič ešte ako opozičný politik, pálil sviečky pred úradom vlády. Sulíka posielal kopať hroby, teraz môže ísť kopať hroby ON!"




Belousovová: "Ako Mečiara položila smrť Remiáša, Matoviča položí smrť Lučanského"
Anna Belousovová o sebe nechala opäť počuť. Na facebooku uverejnila status: "Mečiara položila smrť Remiaša, Fica smrť Kuciaka a Matoviča položí smrť Lučanského. Rozprúdila tým veľmi živú diskusiu. Čítať ďalej
06 | 01 | 2021 | Michal Filek