Belousovová: "Ako Mečiara položila smrť Remiáša, Matoviča položí smrť Lučanského"
06 | 01 | 2021 I Michal Filek

Anna Belousovová o sebe nechala opäť počuť. Na facebooku uverejnila status: "Mečiara položila smrť Remiaša, Fica smrť Kuciaka a Matoviča položí smrť Lučanského. Rozprúdila tým veľmi živú diskusiu. 






"Mám silné pochybnosti," uviedol prispievateľ Drgo, na čo ona odpovedala: "Je to jeho konečná." Drgo opäť kontruje: "Dúfam, že máte pravdu. Ale to ohýbanie zákonov a ústavy vedia dokonale. A skonči to, že: Skutok sa nestal. Môžeme sa staviť. Vážne rád prehrám."





Politička píše, že to, či to skonči tak, že sa skutok stal, alebo nestal, nemá už vplyv na vývoj a osud Matoviča a spol. "Bude záležať aj na tom, či Matoviča iba vymenia, alebo skončí celá vláda. Obávam sa, že to spravia ako s Ficom."



Rudolf pridal komentár, v ktorom smutne konštatuje, že "za všetkými úmrtiami stojí pravdepodobne ambasáda USA so zapredancami slovenského národa zo Sorošových nadácii mimovládiek tretieho sektora".


Henrich však Belousovovej presvedčenie nezdieľa. Odkázal jej, že pletie jablká s hruškami. "Remiáš a Kuciak boli zavraždení brutálne a zákerne, aby boli umlčaní a neodhalili špinavosti, ktoré páchali tie dve hovädá hore uvedené. Ale verte, že aj na tie dve svine sa už voda varí. A pán generál si to hodil a určite vie veľmi dobre prečo. To, že ho niekto zavraždil? Tomu Anka neveríte ani vy sama. Tak sa rozhodol a mali by ste mu ľudia dať úctu a pokoj."


Syn Jána Slotu hovorí, že Lučanského smrť je systémovou vraždou
Syn bývalého predsedu SNS Pavol Slota označil smrť generála Lučanského za systémovú vraždu. V statuse na sociálnej sieti tvrdí, že ide o horšiu udalosť, akou bola vražda Jána Kuciaka. „Pre niekoho označenie systémová vražda bude prisilné, no... Čítať ďalej
05 | 01 | 2021 | editor01hd