Danka zaujala anketa o outfitoch prezidentky
06 | 01 | 2021 I Ivan Brožík

Je vhodné na vrchole pandémie s tragickými štatistikami zaoberať sa štýlom obliekania pani prezidentky? Predseda SNS Andrej Danko v statuse na sociálnej sieti vyniesol na verejnosť otázku, ktorá je po hlbšom zvážení legitímna.


"Naša prezidentka svoje myšlienky vyjadruje šatami, samozrejme pokiaľ, jej prejav nenapíše poradca Leško,"  píše Danko v statuse nazvanom KOLOROTERAPIA. "Modrá je nádej, červená boj. Preto nezabudnite výberom top šiat v tejto zásadnej ankete, vyjadriť spokojnosť s jej postojom k dnešným problémom Slovenska."



Reprofoto status FB (@Andrej Danko)

 


Anketu, na ktorú sa odvoláva Danko, prezentoval denník PLUS JEDEN DEŇ: Hlasujte v ankete: TOP outfity prezidentky Čaputovej v roku 2020! Ktorý je podľa vás ten naj? "Miesto toho, aby (prezidentka - pozn. red. HD) zaujala zásadné stanovisko, jej tlačové oddelenie nám podstrkuje takúto anketu," čuduje sa bývalý predseda parlamentu.


Hrnko tvrdí, že Andrej Danko sklamal nádej pronárodných voličov
„Darmo sa obhajuje, že sa už poučil. Ako mu národ verí, ukazujú dnešné preferencie“, vyhlásil na adresu predsedu SNS Andreja Danka bývalý člen Anton Hrnko Čítať ďalej
23 | 12 | 2020 | Gabriel Matta