"Bol som zmierený, že zomriem." Matovič opisuje desivú skúsenosť pacienta s covidom
06 | 01 | 2021 I Michal Filek

Igor Matovič včera večer uverejnil na svojom profile na facebooku status diskutujúceho so sme.sk. Ten v ňom opisuje jeho boj s ochorením covid-19. Štyri dni vraj radšej nespal, pretože keby zaspal, nemohol by sa nadýchnuť a bol by koniec. Desivé!




"Ľudia! Správne meno toho vírusu je COVID 19 - ZABIJÁK! Navštívil zabijáčik aj mňa. Tango na veľmi tenkom ľade! Našťastie som to prežil, ale už som bol zmierený, že je koniec. Našťastie som sa naučil dýchať, lenže keď chceš kontrolovať dýchanie, nesmieš spať! Lebo zomrieš!" uverejnil premiér skúsenosť jedného z pacientov na svojom profile.






A tento diskutúci na sme.sk pokračuje v opise: "Zobudil som sa s modrými rukami a perami. Mal som šťastie, že som nezaspal naveky. Štyri dni som potom bdel a čumel do steny. Film? Hudba? Zabudni, halucinácie som z toho mal. Bol som rád, že som sa na wc došuchtal. Čo som zistil? Zistil som, že najväčší luxus na svete je sa proste len nadýchnuť bez strachu, že Ťa schytí taký dusivý kašeľ, že sa prekašleš do bezvedomia a potom ... koniec!"




Analytik Mesík hovorí o katastrofe spôsobenej tým, že sa vláda sa vykašľala na ochranu občanov
“Inak ako katastrofa sa viac ako 2200 mŕtvych občanov Slovenska nedá nazvať, ešte 1. októbra sme mali na Slovensku oficiálne 48 obetí covidu, za tri mesiace stúpol ich počet 46-násobne! To nebola žiadna osudová danosť – je to výsledok totálneho... Čítať ďalej
04 | 01 | 2021 | Ivan Brožík





Stodvanástku vraj volať nechcel, lebo by mi nepomohli. Lekári sú tam v pohotovostiach od marca! "Čo chceme ešte od nich, keď sa správame ako zver? Ako ti pomôžu? Na zabijáka toho moc nezaberá. Už to nie sú nemocnice. Už sú to poľné lazarety. Presne také ako vidíš vo vojnových filmoch!"






Desivý opis pokračuje rodinnou tragédiou: "A svokor? Odviezli ho deň pred Štedrým dňom, pohreb mal na Silvestra. Žiadna košieľka, holenie, topánočky! Nič! Čierne igelitové vrece! Hotovo!"






"Čím viac chorých, tým je väčšia pravdepodobnosť, že sa nakazíš. Pri veľa nakazených je to už istota, že sa nakazíš. Otázka je, že či to prežiješ. Seď doma, nikam nelez a keď donesú vakcíny, ráč tam veľmi rýchlo utekať! V opačnom prípade ty, alebo niekto blízky zažije vyššie popísané zážitky," ukončil opis udalosti diskutér zo sme.sk, ktorý si všimol a uverejnil premiér Igor Matovič.




Drucker tvrdí, že 204 úmrtí na Covid-19 je na basu
Dnešných 204 úmrtí na koronavírus po dvoch týždňoch lockdownu si vyžaduje bezodkladné vyvodenie zodpovednosti, píše v statuse na sociálnej sieti bývalý minister zdravotníctva Tomáš Drucker. Čítať ďalej
04 | 01 | 2021 | Ivan Brožík