Versače, či svojský Guru. Ako dnes žijú bývalí účastníci Mojsejovcov?
28 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Reality šou niekdajších boháčov Mojsejovcov naposledy zabávala celé Slovensko pred pätnástimi rokmi, niektorí však na bývalých účastníkov spomínajú dodnes. Ako sú na tom Versače či svojský Guru dnes?


Kým jedni zapadli prachom, iní si svoje ciele a sny splnili. Napríklad výrazný Milan Danihel alias Guru. Vždy vravel, že chce mať vlastné kvetinárstvo. Že na svoj sen nezanevrel dokázal, keď si v Dubnici nad Váhom otvoril kvetinárstvo Kvety u Guru. Navyše si adaptoval chlapca, vďaka čomu je už dnes dedko. S ďalším z účastníkov z televíznej show, Versačem, sa dokonca priatelí dodnes.

Ten sa stal snáď najvýraznejším z účastníkov, čo platilo aj keď sa relácia prestala vysielať. Kde začať? Osobný favorit Nory Mojsejovej sa s ňou stihol pohádať, súdiť či dokonca zosobášiť. Stalo sa tak v roku 2013, keď ju Versače, svojim menom František Kabrheľ, žaloval z podvodu. Údajne išlo o podvod vo výške 853 tisíc eur! Keď už to pre ňu nevyzeralo príliš dobre a mala si ísť "odsedieť", tesne pred výkonom trestu ju zachránil spomínaný sobáš so žalobcom.

Nora Mojsejová oslavuje 62. narodeniny: Bývalá milionárka si užíva skromnejší život šesťdesiatničky
Kedysi slávna Nora Mojsejová, vydatá Kabrheľová, oslávila 62 rokov. V minulosti sa preslávila manželstvom s hudobníkom Braňom Mojsejom (52), s ktorým mala aj reality show. Dvojica bývala v luxusnej vile na Pereši a často sa chválili zariadením,... Čítať ďalej
23 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


Guru dodnes prezentuje Versačeho ako veľmi dobrého priateľa: "Vždy sa teším na Ferovu návštevu. Je veľmi spoločenský a zábavný. Príde sem hlavne preto, aby nám všetkým urobil dobrú náladu. Nabije ma pozitívnou energiou na veľmi dlhú dobu, čo dnes potrebujeme oveľa viac ako inokedy, keďže doba je ťažká. Vidím to napríklad aj u nás v obchode. Iste, ľudia si chcú urobiť radosť peknými dekoráciami, ale sú aj takí, ktorí si to nemôžu dovoliť. Všetci bojujeme o prežitie. Musíme však veriť, že bude lepšie," cituje ho portál Plus Jeden Ďeň.

Versače sa taktiež sťažuje na aktuálnu situáciu okolo pandémie koronavírusu. Ten zvykne tráviť sviatky v zahraničí, teraz je "nútení" ich stráviť s rodičmi. "Prežijem ich s rodičmi Danielou a Františkom. Pripravím tradičné štedrovečerné menu: oplátky s medom a cesnakom, kapustnicu s hríbami, vyprážaného kapra, rezne a zemiakový šalát. Rád sa vyhrám aj so slávnostným stolovaním," prezradil Versače.

Mojsejovci vyhrali súdny spor. O byt v Tatrách neprídu
Mojsejovci o byt v Tatrách neprídu. Vyhrali spor s Nitranom Františkom Kabrheľom (prezývaným Versače), trvajúci vyše osem rokov. Informáciu publikoval Korzár. Čítať ďalej
16 | 02 | 2020 | Slávka Cigáňová