Nora Mojsejová oslavuje 62. narodeniny: Bývalá milionárka si užíva skromnejší život šesťdesiatničky
23 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Kedysi slávna Nora Mojsejová, vydatá Kabrheľová, oslávila 62 rokov. V minulosti sa preslávila manželstvom s hudobníkom Braňom Mojsejom (52), s ktorým mala aj reality show. Dvojica bývala v luxusnej vile na Pereši a často sa chválili zariadením, ktoré nemalo ďaleko ku gýču, píše portál Blesk.


Toto je však už dávno minulosť, od tej doby, čo sa dvojica rozviedla a Nora si odpykala trest vo väzení. Bývalá milionárka je čím ďalej, tým viac aktívna na sociálnych sieťach a občas ukáže kúsok svojho nového bývania.

Cesta von existuje, hovorí Braňo Mojsej, ktorý pomáha alkoholikom vo vlastnej poradni
Po tom, ako si prešiel svojimi vlastnými alkoholickými eskapádami, založil Braňo Mojsej poradňu pre alkoholikov Mojsej clinic. Závislosť je podľa Mojseja smrteľná choroba, pijú už 11 či 12-ročné deti, no stále trvá na tom, že cesta von z kolobehu... Čítať ďalej
11 | 07 | 2020 | Jaroslav Fabok


Kedysi bohatá panička v luxusných outfitoch, ktoré si vozila z Milána, výstredne nalíčená a bývajúca v luxusnej vile na Pereši. Taká bola účtovníčka Nora Mojsejová, dnes Kabrheľová. V tej dobe ešte netušila, čo jej osud prinesie do života. S Braňom, ktorý mal problémy s alkoholom, sa rozviedla a neskôr sa ťahala po súdoch pre daňové podvody, čo doteraz neskončilo. Medzitým sa stihla vydať a na konci roka 2018 aj rozviesť s Františkom „Versace“ Kabrheľom, ktorý kedysi súťažil v jej reality show Mojsejovci.

Brunetka dnes býva sama a v rámci možností si užíva život šesťdesiatničky. „Ďakujem za gratulácie k mojim narodeninám. Nestíham každému odpísať. Ďakujem aj za tortu a krásne kvety. Majte pekný večer,“ napísala Nora v pondelok v deň svojich 62. narodenín na Instagram.

Spása pre Dominiku Gottovú: Kto jej ponúkol finančnú pomoc?
Život sa s ňou stále zahráva aj rok po smrti otca Karla Gotta (†80). Sláviková najstaršia dcéra Dominika (47) sama priznáva, že sa jej veľmi nedarí. Naháňa každú korunu a do toho nie je ani zdravotne úplne v poriadku. Možno preto využije ponuku,... Čítať ďalej
18 | 10 | 2020 | Timotej Dudka