Spevák Klus opäť nahral kritikom: Za toto ho ukameňujú!
27 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Spevák Tomáš Klus sa rozhovoril o novo pripravovanom projekte pre fanúšikov, konkrétne o webových stránkach pre svoj fan club, a mnohých prekvapil jedným neobvyklým rozhodnutím, kvôli ktorému možno dostane od kritikov poriadne za uši, píše portál Aha!.


"Mala by to byť taká klubovnička. Hovoríme jej Klub Klus. Celých tých dvanásť rokov, čo som na scéne, svojim fanúšikom sľubujem, že im niečo také sprostredkujem, že vytvorím fan club, ale nikdy na to nebol čas. Až teraz počas tej dvojvlnovej umeleckej zastávky sme s kapelou konečne mali možnosť vrhnúť sa na to. Zrovna dávam dohromady materiály, ktoré s členmi klubu chcem zdieľať. Nájdu tam všetky moje demoverzie vrátane tých príšerných, ktoré nikdy nevideli svetlo sveta. Zároveň tam budem postupne zverejňovať svoj denník z Indie a zápisky z  Proměnamě tour.

Haberu čakajú krásne Vianoce. Sexy Peštová čaká na Ježiška v spodnom prádle! (FOTO)
Čo by si mohol Pavol Habera (58) želať viac pod stromček než tak krásny darček, akým je jeho partnerka Daniela Peštová (50) v sexi prádielku? Topmodelka sa už nemôže dočkať Vianoc, preto sa snaží doladiť ku stromčeku i farbu podprsenky a... Čítať ďalej
23 | 12 | 2020 | Timotej Dudka


"Bude tam veľa zákulisných videí, ktoré nikdy nikde neboli zverejnené, online koncerty a niečo ako zasadacia miestnosť, kde sa s ľuďmi porozprávam. Bude to taký výhľad do môjho sveta. Ale aj chlapci tam budú dávať svoje komentáre. Myslím, že fanúšikov, ktorí sledujú moju cestu a paralelne so mnou prežívajú môj vývoj, by to mohlo potešiť. Mala by to byť akási exkurzia do mojej hlavy," uviedol český spevák s dodatkom, že táto "exkurzia" bude spoplatnená.

"Tak nech to urobia, na to má každý právo. Ale ja si myslím, že to spoplatnenie je pochopiteľné a obhájiteľné, pretože členovia klubu budú mať veľa bonusov. Zvýhodnené vstupné na koncerty, zľavu na merch, online koncerty zadarmo... A v rámci situácie, v ktorej sa ocitáme, chcem proste niečo robiť a zároveň, ak robím svoju prácu, som rád, keď som za ňu ohodnotený," povedal spevák na to, či počíta s tým, že ho za platené webové stránky možno budú chcieť ukameňovať.

Charlotte Gottová v úlohe Darinky. S ockom si zaspievala Zvonky šťastia (VIDEO)
Ivana Gottová priaznivcov speváka Karla Gotta na sociálnych sieťach potešila videom z vystúpenia z roku 2018. Zlatý slávik si v Ružomberku na pódium prizval svoju dcéru Charlottu a zaspieval s ňou hit Zvonky šťastia, píše portál... Čítať ďalej
23 | 12 | 2020 | Timotej Dudka