Haberu čakajú krásne Vianoce. Sexy Peštová čaká na Ježiška v spodnom prádle! (FOTO)
23 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Čo by si mohol Pavol Habera (58) želať viac pod stromček než tak krásny darček, akým je jeho partnerka Daniela Peštová (50) v sexi prádielku? Topmodelka sa už nemôže dočkať Vianoc, preto sa snaží doladiť ku stromčeku i farbu podprsenky a nohavičiek, píše portál Expres.


Nádherná blondínka Daniela Peštová má tisíce obdivovateľov po celom svete. A keby mali len malinkú šancu, že by sa pre nich vyzliekla, tak ako pre Paľa Haberu, boli by schopní aj vraždiť.

Kto sa pozrie na sexy fotku krásnej Daniely vo vianočnom spodnom prádle, ten hneď stráca rozum. Rovnako ako slávny spevák. "Ozdobiť sa dá nielen stromček," napísala k vyzývavej fotke, kde odhaľuje vnady, ktoré inak môže vidieť len popová hviezda.



Paľo už sa nemôže určite dočkať, až si deti rozbalia darčeky od Ježiška a budú už len oni dvaja. Pre nich sú najkrajšie darčeky zážitky, preto je pre nich veľká udalosť, keď majú čas len sami na seba.

Kto by si nechcel topmodelku rozbaliť ako vianočný darček, ten by klamal. Aj v päťdesiatich vyzerá úplne dokonale. Žiadne vrásky, bez botoxu, postavička po troch deťoch ako lusk, sex-appeal jej vekom rastie. Nemožno než ticho závidieť.

"Ste tu už dlho a škoda, že neexistuje vakcína na rozum!", odkázal Habera Matovičovi
Spevák a porotcat zo SuperStar Paľo Habera (58) síce už niekoľko rokov žije v Amerike, no politická situácia na Slovensku ho napriek tomu stále zaujíma a aj veľmi trápi. A najnovšie mu poriadne praskli nervy a vláde Igora Matoviča poslal drsný... Čítať ďalej
27 | 11 | 2020 | Ivan Brožík