Krajníková podporuje niektoré podniky, ktoré porušujú zákaz
22 | 12 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Od uplynulej soboty platí na Slovensku, až na určité výnimky, zákaz vychádzania a zatvorené sú, opäť až na výnimky, prakticky všetky obchody. Sú však aj takí, ktorí toto nariadenie úplne sabotujú a majú otvorené.


Kašlať na nariadenia vlády a apely odborníkov sa rozhodol aj podnik Tralka pub, ktorý je napriek zákazu otvorený. Podporiť ho prišla i známa právnička Adriana Krajníková. O tejto žene sa ešte do nedávna nevedelo takmer nič, no teraz je to presne naopak, pretože sa zviditeľňuje osobitým spôsobom a vyjadreniami, ktoré sa mnohým dobre počúvajú, píše portál topky.sk.
Nadšení ľudia z porušovania nariadenia!

Krajníková má tiež často problémy s ochrankármi, lebo odmieta nosiť rúško. Nedávno dokonca založila vlastnú politickú stranu. Jej návšteva podniku Tralka pub, ktorý je napriek zákazu otvorený, vyvolala doslova nadšenie jej fanúšikov, ktorí to dali jasne najavo aj v komentároch pod príspevkom na sociálnej sieti. „Pred chvíľou som tam bol. Úžastná atmosféra. Judr Krajníková v plnej permanencii, samý telefonát a krčma na prasknutie plná. Človek sa tam cítil ako človek, slobodný,“ nadchýňal sa úžasom užívateľ Janko.



„Škoda že ste tak ďaleko ináč by som tam bola každý deň! Držím palce a pozdravujem,“ napísala Angela. „Neskutočne vám fandím,“ pridala ďalšia fanúšička. Naopak, iný názor zastával Marek, ktorého komentár bol plný irónie: „Ozaj výkvet- samí intelektuáli, ťažko pracujúci, s IQ a EQ na najvyšších hodnotách, spravodlivosť priam z toho srší. Vlastne nie. Totálna hanba a hlúposť galaktických rozmerov,“ uvádza v závere portál topky.sk.

"Z práva na ochranu zdravia vyfabrikovali povinnosť, ktorá ide do Mengeleho rozmerov", tvrdí Krajníková
„Antirúškárka“ JUDr. Krajníková sa vyjadrila k právnej stránke testovania na školách. Vo svojom právnom stanovisku k aktuálnym témam napísala, že „Matovič s Mikasom vzali pod osobnú „kuratelu“ ochranu zdravia ľudí tak, že z práva vyfabrikovali... Čítať ďalej
04 | 12 | 2020 | Petra Demková