Matovič si zablokoval Chmelára. Lebo vraj potrebuje odbornú pomoc
19 | 12 | 2020 I Michal Filek

Eduard Chmelár to v sobotu večer uviedol na svojom profile. Premiérovi totiž na jeho profil napísal, že potrebuje pomoc - ale odbornú. 




"Raz to muselo prísť. Igor Matovič ma na svojej stránke zablokoval za to, že som mu k jeho najnovšiemu statusu o bláznoch napísal tento komentár: Vy ste beznádejný prípad. Nevydržíte ani niekoľko hodín bez toho, aby ste niekoho urážal, blúznil a vymýšľal si. Ešte včera ste ľudí pokorne prosili, aby Vám pomohli. Dnes ste to už opäť Vy a pomoc celkom určite potrebujete - ale odbornú," píše politický analytik a publicista.






Ten to vraj nijako zvlášť nerieši. Chápe, že sa to dotklo premiérovho ega a každý má právo budovať si na sociálnej sieti komunitu, akú chce.




"Rád by som len povedal, že nič to nemení na tom, čo som povedal včera, keď som sa ho zastal. Zostaňme ľuďmi a nebuďme ako on. Čo nechceš, aby robili Tebe, nerob ani Ty iným - to nie je len vianočné posolstvo, ale univerzálne mravné dedičstvo, ktoré je prítomné v pätnástich najväčších náboženstvách sveta. Peknú sobotu, priatelia a nedajte si pokaziť náladu politikou."


„Tá hnusoba je falošnejšia ako úsmev prostitútky!“ šokuje opisom koronavírusu premiér
Igor Matovič nemal v poslednom čase príliš veľa dôvodov na úsmev, ba v istých momentoch, pri opise Richarda Sulíka a jeho krokov, mal na krajíčku slzy. Zdá sa ale, že v jeho prípade nie slnko, ale choroba u neho lieči duševný, a najmä psychický,... Čítať ďalej
19 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.