„Tá hnusoba je falošnejšia ako úsmev prostitútky!“ šokuje opisom koronavírusu premiér
19 | 12 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Igor Matovič nemal v poslednom čase príliš veľa dôvodov na úsmev, ba v istých momentoch, pri opise Richarda Sulíka a jeho krokov, mal na krajíčku slzy. Zdá sa ale, že v jeho prípade nie slnko, ale choroba u neho lieči duševný, a najmä psychický, stav.


Veď ako inak by sa dali nazvať uvoľnené slová v jeho statuse na sociálnej sieti, v ktorých nazýva koronu falošnicou. „FALOŠNICA ... robí naschvály,“ píše hneď v úvode premiér.
Matoviča kŕmia vtipnou kašou? Alebo mu už je oveľa lepšie?

Matovič potom opisuje stav, keď sa v pondelok na vláde rozprávali o očkovacom pláne, tak dvaja ľudia, podľa neho, vytŕčali z davu - Jaro Naď a Veronika Remišová. „Najodhodlanejšie zareagovali na výzvu Mareka Krajčiho, že by sme mali byť osobným príkladom a mali by sme sa dať verejne po Vianociach ako prví zaočkovať, aby sme pochybujúcim ukázali, že sa naozaj nemajú čoho báť,“ vysvetľuje premiér preč Naď s Remišovou vytŕčali z davu.

„... keď to tá hnusoba na vlastné oči počula a videla, tak sa rovno na mieste rozhodla nám skrížiť plány ... a votrela sa im do priazne a nosných dierok ... a mňa si k tomu dala ako bonus,“ začína vtipkovať chorý premiér a vo svojom humornom tóne pokračuje ďalej: „No, vidíte ... od začiatku hovorím, že je to rafinovaná hnusoba a nakoniec prelstí aj mňa ... a v poslednej možnej chvíli, keďže deň, keď mi karanténa skončí, bude zrejme prvý šťastlivec zaočkovaný,“

Úplná perla ale od doteraz uplakaného a rozľútosteného Matoviča prichádza nečakane na samý záver. „Držte sa a nedajte sa zlákať nikým a ničím, tá hnusoba je falošnejšia ako úsmev prostitútky???“ Žeby už pomaly vyzdravieval?



Kollár naložil Matovičovi: „Igor, pre debila je každý debil!“
Zvláštne, pred voľbami si v parlamente nevedeli prísť na meno, teraz sú spolu v koalícii. Veru, aj také sú cesty politikov na Slovensku. Človek sa teda nemôže diviť, že vzťahy vo vládnej koalícii sú teraz také, aké sú. Čítať ďalej
14 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.