Konjunkcia Jupitera a Saturnu: Betlehemská hviezda prinesie v 2021 veľké zmeny! VIANOCE
17 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Už 21. decembra nás čaká vesmírne divadlo, keď dôjde ku konjunkcii Jupitera a Saturnu. Obe planéty takto tesne splynuli naposledy v roku 1623. Čo to znamená? Podľa astrologičky portálu eXtra.cz, ktorý o veci informuje, Michaely Kudláčkovej, nás čaká obdobie plné zmien.


Astrologický výhľad na prvé tri mesiace roku 2021 sa veľmi točí okolo veľkej konjunkcie Saturnu a Jupitera. Tá prinesie mnoho zmien, z ktorých niektoré na seba vezmú podobu, ktorú môžeme teraz iba odhadnúť. V novodobej histórii je to v takomto rozsahu a intenzite vôbec prvýkrát, tvrdí astrologička.

Prídu veľké zvraty

Keď sa obzrieme späť, starí astrológovia sa na základe nej vydali privítať nového židovského kráľa a spasiteľa. Jeho narodenie, nech už je to akokoľvek, skutočne zmenilo mnohé. Čiže ja od toho očakávam naozaj veľké zvraty, ktoré sa nato začnú diať, domnieva sa Kudláčková.

Veľká predpoveď na rok 2021 podľa veštca Aujula, ktorý predpovedal príchod pandémie
Už v roku 2018 hovoril veštec Nicolas Aujula (35) o tom, že v blízkej dobe zasiahne svet pandémia novej choroby. Predpovedal aj to, že Donald Trump sa nestane víťazom amerických prezidentských volieb. Teraz prehovoril o tom, čo nás podľa neho čaká... Čítať ďalej
22 | 11 | 2020 | Timotej Dudka


A nebude to samozrejme hneď 22. decembra, ale berme 21. december ako štart. To nás totiž na oblohe čaká konjunkcia Jupitera a Saturnu. Teda úkaz, ktorý zrejme mohol stvoriť legendu o Betlehemskej hviezde. Pred nami potom budú stovky rokov zmien. Celosvetových. My sa ale zameriame na našu malú, no krásnu kotlinu. Asi najzásadnejšie pre január 2021 budú interakcie medzi Saturnom a Marsom a Jupiterom a Uránom.

Saturn zastupuje moc, vládu, zákony, karmu a podobne. Mars je potom planétou akcie, môže byť aj agresie, každopádne Mars je jednoducho bojovník. Jupiter je potom planétou náhodných, neočakávaných vecí, ale aj pocitu šťastia a pocitu spravodlivosti.

Urán zastupuje postup, ale aj skryté veci, neprebádané oblasti ako všeobecne, tak napríklad v natívnom horoskope človeka vnútri duše. Sú to veci, ktoré sa nikdy nemusia prejaviť, pokiaľ k tomu nemajú podmienky, ak sa "niečo nestane" (skrytý hrdina, skrytý vrah, mimoriadne schopnosti, talenty, genialita, ale logicky aj opak), uvádza popredná astrologička.

Veštica Vanga predpovedala na rok 2021 občiansku vojnu v USA
16 | 12 | 2020 | sefredaktor


Vesmír a zdravie

Po zdravotnej rovine Saturn ovplyvňuje dýchanie, pľúca a narodenie i smrť. Jupiter potom dedičnosť, teda DNA a nákazlivé choroby. Predpokladala by som, vzhľadom na aspekty týchto planét a na expanzívny Urán, že by to mohlo byť o tej vakcíne. Zrejme sa o nej bude veľa hovoriť, bude sa veľa plánovať, mediálne sa bude riešiť (AD Merkúr, Jupiter), ale jej aplikácia sa môže zdržať (Saturn, Urán).

Môžu prísť problémy s organizáciou, ale aj inak logistické problémy. Jednoducho myslím, že sa bude v januári oveľa viac hovoriť a diskutovať a plánovať vrátane velikášskych slov (Jupiter, Mars, Venuša a Saturn) ako očkovať, domnieva sa Kudláčková.

Február je zaujímavý a veľmi zásadný hlavne okolo 11. a 17. 2. Opäť je to Saturn, a vzhľadom na jeho interakcie medzi Lilith a Uránom, mohlo by to byť o zlom zdravotnom stave hlavy štátu alebo vysokej štátnej osoby (prezident / premiér).

Baba Vanga opäť desí aj teší! Bidenova mŕtvica a koniec rakoviny
Rok 2021 bude Európa podľa legendárnej veštkyne čeliť vedľkej ekonomickej kríze aj útokom moslimských extrémistov, ktorí dokonca nasadia údajne aj chemické zbrane. Čo sa týka zdravia, problémy má mať nový americký prezident a my ostatní vraj... Čítať ďalej
14 | 11 | 2020 | Timotej Dudka


Čosi zásadného okolo vakcíny by som predpokladala až okolo 14. 2., ale možno skôr až v marci. Ten bude veľmi zaujímavý hlavne ku svojmu koncu, kedy by nás mohli čakať zmeny vo vláde alebo na najvyšších miestach a mohli by to byť zmeny veľmi obsiahle a mohli sa týkať nás všetkých. Rovnako je to mesiac vody. Upokojenie by podľa tohto modelu neprišlo skôr ako 16. marca. Od tohto dátumu by som očakávala návrat ekonomickej aktivity krajiny a celkovo pocitovo obrat k lepšiemu (strašne sa nechcem pliesť).

Máj by mohol byť zásadný v tom, že hoci je celková atmosféra v astrologických aspektoch už oveľa uvoľnenejšia, mohlo by sa objaviť niečo, čo by znamenalo sklamanie po rovine zdravotníctva. Jupiter, Saturn, Slnko aj Urán. Teoreticky by sa mohlo niečo obmedziť alebo byť zakázané. Uvoľnenie by potom priniesla polovica júna, tvrdí astrologička

Čo príde v lete?

Leto by malo byť teplé a čo sa týka živlov, budeme veľa vedieť o tom vzdušnom a od druhej polovice júna aj vodnom. Celý rok praje novým vzťahom, novému podnikaniu, novým nápadom, realizácii nových zámerov, úplne inovatívnym postupom, vynálezom, objavom a úplne novému celkovému pohľadu na svet a dokonca aj náboženstvo, dodáva na záver.

Planetárna obrana nezachytila prelet asteroidu, ktorý sa uskutočnil minulý týždeň len 400 km od Zeme
Nastal nový rekord v najbližšom prelete asteroidu okolo Zeme po tom, čo sa v piatok 13. novembra vesmírna hornina s názvom 2020 VT4 dostala do blízkosti len 400 kilometrov od planéty. Naša planetárna obrana incident ani nezachytila, informuje... Čítať ďalej
19 | 11 | 2020 | Marek Molnár