Veštica Vanga predpovedala na rok 2021 občiansku vojnu v USA
16 | 12 | 2020 I sefredaktor
Vedúce svetové pozície majú podľa videní Vangy postupne zaujať Čína a Rusko.Uviedol Kursk.com.

Legendárna slepá bulharská veštica Vanga varovala pred mnohými problémami, s ktorými by mal v roku 202, teda v Roku býka, zápasiť svet.

Veštica predpovedala na budúci rok
V rukách Najvyššieho súdu USA je rozbuška druhej občianskej vojny
Ak Najvyšší súd neuzná dôkazy republikánov, že demokrati a Joe Biden v prezidentských voľbách podvádzali, USA sa zrejme „otrasú v základoch“. Uviedol Riafan.ru. Čítať ďalej
13 | 12 | 2020 | Imrich Kovačič
v USA.
Uviedla, že pre USA bude Rok bieleho býka prelomový. Americký prezident, ktorý bude úradovať v nasledujúcom roku, by mal byť podľa nej vôbec posledným. Podľa Vangy zaujmú vedúce svetové pozície Čína a Rusko.

Ani Európu nečaká ľahký osud. Veštica predpovedala silný konflikt medzi miestnymi obyvateľmi a prisťahovalcami. Príčinou má byť veľký príliv utečencov.

V Rusku má dôjsť v roku 2021 k rozsiahlej demografickej kríze. Príčinou má byť chrípková epidémia. Je možné, že chorobou, ktorú Vanga pred rokmi nazvala chrípkou, je v skutočnosti koronavírus. Je totiž známe, že niekedy možno jej predpovede interpretovať rôznymi spôsobmi. Zlepšenie situácie v Rusku očakávala v druhej polovici budúceho roka.

Ľudia pristupujú k proroctvám Vangy, ktorá zomrela v roku 1996, odlišne. Niektoré jej predpovede sa už v minulosti naplnili. Najmä smrť Indiry Gándhíovej a katastrofa ponorky Kursk. Neexistujú žiadne zdokumentované dôkazy, ale Vanga údajne predpovedala i smrť Stalina, nehodu v Černobyľskej jadrovej elektrárni, víťazstvo Borisa Jeľcina vo voľbách v roku 1996 a útoky z 11. septembra v USA.

Zároveň sa však nenaplnili jej predpovede o začiatku svetovej vojny v roku 2010 s použitím jadrových a chemických zbraní. Taktiež následky rádioaktívneho odpadu na severnej pologuli v roku 2011, ktorý mal zničiť zvieratá a rastliny v roku 2014. Väčšina ľudí mala trpieť abscesmi a rakovinou po chemickej vojne. Európa sa podľa nej mala v roku 2016 dokonca úplne vyľudniť.