Robinho má ísť za znásilnenie na deväť rokov za mreže, potvrdil ďalší súd
12 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Odvolací súd v Miláne potvrdil deväťročný trest väzenia pre brazílskeho futbalistu Robinha za účasť na hromadnom znásilnení ženy v roku 2013. Teraz 36-ročný útočník bol odsúdený už v roku 2017 a trvá na svojej nevine. Do 90 dní sa môže znovu odvolať, informuje portál Aktuálně.


Robinho bol odsúdený za to, že pred siedmimi rokmi v čase pôsobenia v AC Miláne znásilnil spoločne s ďalšími piatimi mužmi na diskotéke 22-ročné albánske dievča. Jeden z jeho priateľov dostal tiež deväťročný trest väzenia a spoločne majú obete zaplatiť odškodné 60 000 eur. Súd s ďalšími štyrmi mužmi bol prerušený.

Nedvěd dostal trest a pokutu. Pri derby urážal rozhodcu
Bývalého slávneho českého futbalistu Pavla Nedvěda čaká dvojtýždňový oddych od funkcie podpredsedu Juventusu Turín. Trest si vyslúžil urážkami na rozhodcu počas derby s FC Turín, informuje portál Nova. Čítať ďalej
09 | 12 | 2020 | Timotej Dudka


Stonásobný brazílsky reprezentant Robinho tento rok získal turecký titul s Basaksehirom a v októbri podpísal zmluvu so Santosom, kde mal začať svoje štvrté pôsobenie. Pod tlakom jedného zo sponzorov práve kvôli prebiehajúcej trestnej kauze v Taliansku klub kontrakt s bývalým hráčom Manchestru City a Realu Madrid po týždni prerušil.

https://www.hlavnydennik.sk/2020/12/09/rany-pre-messiho-smrt-kouca-%e2%80%a066-ci-prehra-s-ronaldom-ktory-rivalitu-vylucil/