Návrhár Tommy Hilfiger sa sťahuje: Za palác dostal 47 a pol milióna dolárov
12 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Meno svetoznámeho amerického módneho návrhára Tommyho Hilfigera (69) asi každý, málokto však môže bývať ako on. Jeden z toho mála kúpil teraz za 47 a pol milióna dolárov (takmer 40 miliónov eur) Hilfigerovo prepychové sídlo!


Ako píše portál Aha!, honosnú nehnuteľnosť s vežičkami nájdete v Greenwichi v americkom štáte Connecticut a patrí k nej aj rozsiahly pozemok o rozlohe skoro deväť hektárov, na ktorom sa nachádzajú elegantne tvarované živé ploty, niekoľko fontán, veľký bazén, tenisový kurt či ružová záhrada.



Hilfiger kúpil palác v roku 2010 v prepočte za približne 26 miliónov eur a ďalšie milióny doň napchal počas trojročnej rekonštrukcie. Teraz sa ho rozhodol predať, pretože sa vraj s manželkou Dee Ocleppovou (53) sťahuje do Palm Beach na Floride.



Nový majiteľ sa môže tešiť na hlavnú rezidenciu, kde sa na takmer 1250 metroch štvorcových skrýva hneď šesť spální a až udrie zima, môže sa zahriať buď vo veľkej telocvični, alebo u jedného zo šiestich krbov v dome. Ako bonus ho potom čaká fantastický výhľad na panorámu Manhattanu a prieliv Long Island Sound.

George Clooney v bolestiach v nemocnici: Vážna diagnóza, kvôli zlej životospráve!
Rapídny úbytok váhy pre rolu v jeho novom filme vyšiel Georgea Clooneyho (59) pekne draho. Oscarový herec bol hospitalizovaný s akútnym zápalom pankreasu po tom, čo vo veľmi krátkom časovom úseku schudol takmer 14 kilogramov, informuje portál... Čítať ďalej
11 | 12 | 2020 | Timotej Dudka