George Clooney v bolestiach v nemocnici: Vážna diagnóza, kvôli zlej životospráve!
11 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Rapídny úbytok váhy pre rolu v jeho novom filme vyšiel Georgea Clooneyho (59) pekne draho. Oscarový herec bol hospitalizovaný s akútnym zápalom pankreasu po tom, čo vo veľmi krátkom časovom úseku schudol takmer 14 kilogramov, informuje portál Blesk.


Hospitalizácii predchádzali obrovské bolesti v oblasti brucha a po prevoze do nemocnice hercovi diagnostikovali život ohrozujúci zápal pankreasu. V nemocnici musel stráviť niekoľko dní. Nakrúcanie filmu The Midnight Sky, ktorého je Clooney režisérom a v ktorom stvárni astrológa trpiaceho rakovinou, tak bolo štyri dni pred začatím odložené.

George Clooney (59): 20 minút kľačal a žiadal o ruku
Herec George Clooney (59), idol žien, sa síce preslávil rolami tvrdých mužov, v skutočnosti je to ale veľký romantik. V novom televíznom rozhovore sa rozhovoril o svojej láske k prominentnej právničke Amal Clooneyovej (42) a prezradil aj to, že ho... Čítať ďalej
03 | 12 | 2020 | Timotej Dudka


Herec z Dannyho parťákov pre britský Mirror priznal, že na vine bola jeho vlastná nedbalosť a zle zvolená diéta. "Myslím, že som sa snažil príliš rýchlo schudnúť, a pravdepodobne som sa o seba moc nestaral," uviedol a dodal, že rekonvalescencia trvala niekoľko týždňov.

Váha nebola jedinou nutnou premenou pre rolu preživšieho globálnej katastrofy. Clooney si nechal narásť bradu, čo príliš neimponovalo jeho manželke Amal (42). "Môj syn ju miloval, ukrýval do nej veci, o čom som nevedel, kým som nedorazil do práce a nevytiahol z nej tyčku od nanukov. Ale manželka a dcéra boli radosťou bez seba, keď som ju konečne zhodil," smial sa.

Kate a William rozbúrili verejnosť: Nevhodné gesto im vytkla aj vláda!
Napriek ich úspešnej osvete o dôležitosti mentálneho i fyzického zdravia v súvislosti s pandémiou koronavírusu, sú princ William a jeho manželka Kate opäť terčom kritiky. Ľuďom sa nepáči, že využívajú verejných prostriedkov na cestovanie naprieč... Čítať ďalej
10 | 12 | 2020 | Timotej Dudka