Covid-19 môže skončiť skutočným Matrixom, varuje bývalý ruský zástupca OSN
12 | 12 | 2020 I Imrich Kovačič

Bývalý člen Komisie Organizácie spojených národov pre biologické zbrane Igor Nikulin, je presvedčený, že vakcína v skutočnosti zaočkovaných „pripojí k Matrixu“.Uviedol News.rambler.ru.


Pod rúškom COVID-19 sa pripravuje prerozdelenie sveta a ľudia sa môžu ocitnúť v skutočnom Matrixe. Uviedol to Igor Nikulin, bývalý člen Komisie Organizácie spojených národov pre biologické zbrane.


Novinár James Corbett a moderátor šou The Highwire Del Bigtree už pred časom upozornili na skutočnosť, že svetoví lídri čoraz častejšie hovoria o koronavíruse ako o „šanci na veľký reset“. Kanadský premiér Justin Trudeau zároveň zdôraznil, že COVID-19 pomôže uskutočniť „predpandemické úsilie o prehodnotenie ekonomických systémov“.


Trudeau spolu s britským princom Charlesom a premiérom Borisom Johnsonom opakovane použili výrazy „veľký reštart“ a „urobiť znova lepšie“. Rovnaký slogan použil vo svojej predvolebnej kampani aj americký prezidentský kandidát Joe Biden. Spomínaní novinári sú teda presvedčení, že pod krytím pandémie ide o revolúciu a globálne prerozdelenie sveta.


Podľa Nikulina bol nový koronavírus doslova vyšľachtený v americkom laboratóriu a odtiaľ sa dostal do Číny. Cieľom malo byť „zakrytie stôp“. Táto teória je však nepodložená a je považovaná nateraz za "konšpiračnú". Neexistujú však ani dôkazy a tom, že to tak nie je.


Nostradamove brutálne proroctvá pre rok 2021. Čakajú nás biblické pohromy!
Veľa ľudí verí na horoskopy, na všakovaké konštelácie hviezd alebo na osud ako taký, a aj preto si radi, a neraz s údivom či dokonca strachom, prečítajú rozličné predpovede ľudí ako sú Baba Vanga alebo fenomenálny Nostradamus. Čítať ďalej
12 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

Nikulin si je v podstate istý, že distribúcia korony je zameraná na „zníženie populácie Homo sapiens na Zemi“. Spolu s tým na globálne preformátovanie svetovej ekonomiky a prerozdelenie svetového bohatstva.


Zároveň sa domnieva, že tento proces ešte zďaleka neskončil. Finálnym cieľom má byť „označenie“ hlavne obyvateľov krajín Západu prostredníctvom vakcín.


„Podľa nich už bude možné vystopovať človeka, nech je kdekoľvek. V podstate bude pripojený k Matrixu,“ zdôrazňuje Nikulin.


Ruská televízna moderátorka Viktória Bonja tiež označila pandémiu koronavírusu za „celosvetové sprisahanie“. Vyhlásenie televíznej hviezdy vyvolalo široký

„Robia z ľudí bláznov“, tvrdí o korone v Rusku vplyvná moderátorka
Jekaterina Andreevová upozornila, že podľa štatistík v Rusku a USA je celková úmrtnosť pred a počas pandémie prakticky rovnaká. Uviedol portál Lenta.ru. Čítať ďalej
01 | 11 | 2020 | Imrich Kovačič
verejnosti i predstaviteľov šoubiznisu v Rusku. Moderátorka programu „Dom-2“ Xénia Borodinová dokonca opísala postoj svojej kolegyne k pandémii výrazom, ako keď „myška s inteligentným výrazom kaká vo svojej dierke“.


Voľba ako z Matrixu. Putin dáva Rusom na výber červenú alebo modrú vakcínu
Ilustračné zábery k schváleniu vakcíny na COVID 19 v Rusku pripomínajú legendárnu scénu z filmu MATRIX. Ponúka Putin Rusom „prebudenie“ alebo „pokračovanie v spánku“? Čítať ďalej
12 | 08 | 2020 | Imrich Kovačič