Kollárovi vulgárne naložila Belousovová. Toto Boris rozdýcha len ťažko
26 | 11 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Tak toto si predseda parlamentu za klobúk nedá. "Dopredu upozorňujem, že tento status nebude slušný,"  napísala na sociálnej sieti Anna Belousovová. Kolárovi za konflikt jeho žien so sestričkami v nemocnici naložila, a nepoužívala pri tom práve vyberaný slovník. "Vekslák zostane vekslákom," to je azda to najmäkkšie, čo napísala. 


Bývalá politička vo svojom statuse na sociálnej sieti zareagovala nielen na to, že v nemocničnej izbe predsedu parlamentu sa konala „koaličná rada“, ale doslova ju pobúrila informácia, že tam za ním chodili i mamičky jeho potomkov, pretože Boris Kollár je známy ako multi-otecko s jedenástimi deťmi. A to v čase, keď sú kvôli pandémii návštevy v nemocniciach prísne zakázané, informuje o tom aj portál 1.pluska.sk.
Neslušný status prevýšil aj tie najbujnešie „očakávania“

Boris Kollár sa dokonca sám priznal, že matky jeho detí sa oňho starajú 24 hodín denne. Údajne vraj preto, aby odbremenil od práce sestričky! Tým sa to zrejme nepáčilo, pretože podľa medializovaných informácií mali prísť s Kollárovými exmilenkami do konfliktu.

Ale poďme naspäť k Anne Belousovovej a jej statusu na sociálnej sieti, ktorá predsedu parlamentu teda vôbec nešetrila a dokonca mu adresovala aj zopár „teplých“ slov. „Dopredu upozorňujem, že tento status nebude slušný, ale už ma veru dlho nič tak nenaštvalo, ako toto,“ začína svoj príspevok Belousovová a pokračuje: „A ak je mi pri pohľade na niekoho doslova zle, tak je to tento amorálny odpad spoločnosti, ktorý je momentálne vo funkcii druhého najvyššieho ústavného činiteľa,“ neberie si pred ústa bývalá predsedníčka SNS (od roku 1999 do roku 2003 – pozn. rd.), ktorej slovník akoby z úst vypadol jej predchodcovi Jánovi Slotovi.



"V politike by nemali byť ľudia psychicky chorí a sexuálne úchylní", tvrdí Belousovová
„Nech sa vylieči čím skôr. A keď už bude schopný chodiť, nech čím skôr pobalí svojich pár "švestiek" a zmizne z národnej rady aj politiky, do ktorej sa dostal ako maskot strany, ktorá by asi inak neprerazila“, odkazuje Anna Belousovová.... Čítať ďalej
28 | 10 | 2020 | Petra Demková

Viete čo je Boris Kollár? Opeľovač a oslík potras sa!

Belousovová ďalej ešte pritvrdzuje. „Aby toho nebolo dosť, ešte si dovolia vyčerpané zdravotné sestry sekýrovať Kollárové ku..y ?! To kde sme? Kde žijeme?! Nech tie plastikové umeliny zhodia zo seba drahé handry, na ktoré by si aj tak v živote samé nezarobili, nech si oblečú sesterskú uniformu a skúsia si tú prácu sami! A pekne aj pri iných pacientoch, nielen pri svojom opeľovačovi a oslíkovi potras sa. Tie zdravotné sestry to robia za mzdu, za ktorú by Kollárové ku..y nevyžili ani týždeň. Tie zdravotné sestry majú svoje rodiny, deti, o ktoré sa musia po ťažkej šichte starať. Ony si nezarábajú najstarším remeslom na svete. Oni nie!“ šokuje Belousovová výrazmi, aké by sme od ženy sotva čakali.

Belousovová o Matovičovi: "Doteraz doslova pos*al všetko, čo chytil do rúk"
Anna Belousovová je opäť pripravená zopakovať to, čo už raz urobila: vyfackať Matoviča. Nahneval ju spôsob jeho komunikácie s verejnosťou v súvislosti s prípravou celoslovenského testovania. "Mám chuť RUČNE A STRUČNE mu zopakovať lekciu slušného... Čítať ďalej
19 | 10 | 2020 | Petra Demková

Tieto slová zabolia: Ku..a ostane ku.vou či amorálne ho..á

Podľa Belousovovej „kadejaká sprostoduchá členka kollárovho haremu by mala ruky bozkávať tým zdravotným sestrám a nie si dovoľovať ich kritizovať a sťažovať sa na nich.“ Čo veta, to perla ako od štamgasta IV. cenovej skupiny. Však posúďte sami. „To kde sme sa ako spoločnosť dostali, keď poctivo pracujúceho človeka budú šikanovať amorálne ho..á, ktoré si sadli na policu a myslia si, že sú značkové lahôdky?! Nie sú! Ku..a ostane ku.vou, hoci jej amant môže byť momentálne na výslní. Vekslák ostane vekslákom a môže ho osud zaviať aj na ten najvyšší post. No nič netrvá večne!“ zakončila Belousovová ozaj netradičný a mimoriadne ostrý status, po ktorom sa Borisovi Kollárovi bude asi zaspávať len veľmi ťažko. Ibaže by mu prišli jeho „opatrovníčky“ zaspievať kolektívne nejakú uspávanku. Však je VIP pacient, či nie?

VIDEO: Belousovová komentuje "miliardára" Slotu: "Toto je jedna z káuz, za kritiku ktorých ma vylúčili zo SNS"
Bývalá známa tvár Slovenskej národnej strany, Anna Belousovová, reaguje na nedávno zverejnenú nahrávku z Kočnerovho trezoru, kde sa Dobroslav Trnka a Ján Počiatek zhovárajú o korupčných projektoch. Jednou z tém ich rozhovoru je totiž Ján Slota,... Čítať ďalej
30 | 11 | 2019 | Magda Danková