Ronaldo dvakrát skóroval a dobehol Ibrahimoviča. Immobile zabezpečil výhru Laziu
23 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Útočník Ciro Immobile bol v talianskej futbalovej lige strojcom víťazstva Lazia Rím 2:0 na ihrisku Crotone. Najlepší strelec minulej sezóny, ktorý sa vrátil po nákaze koronavírusom, prvý gól zápasu sám dal a na druhý prihral. Cristiano Ronaldo strelil oba góly Juventusu pri výhre 2:0 nad Cagliari.


Ako píše portál iSport, Immobile sa stal so 107 gólmi druhým najlepším strelcom Lazia v Serii A. Na prvého Silvia Piolu mu chýba 36 gólov. Taliansky útočník kvôli ochoreniu COVID-19 vynechal pred reprezentačnou pauzou súboj s Juventusom (1:1).

Pri návrate poslal hostí do vedenia v 21. minúte, keď hlavičkou zužitkoval center Marca Parola. Tridsaťročný kanonier skóroval už vo štvrtom súťažnom zápase za sebou, v lige to bol jeho štvrtý gól.

Unavuje ma, že za všetko v Barcelone môžem ja, vyhlásil podráždený Messi
Frustrovaného kapitána Barcelony Lionela Messiho unavuje, že je mu kladená vina za všetky problémy v katalánskom klube. Argentínska hviezda tým reagovala na kritiku bývalého agenta jeho spoluhráča Antoinea Griezmanna, ktorému vraj Messi komplikuje... Čítať ďalej
19 | 11 | 2020 | Timotej Dudka


Po prestávke Immobile vyslal do nábehu Joaquína Correa, ktorý takmer z nulového uhla prestrelil brankára. Lazio je vďaka výhre v neúplnej tabuľke piate s rovnakým bodovým ziskom ako tretí Neapol a štvrtý mestský rival AS Rím. Nováčik z Crotone ďalej čaká na víťazstvo.

Ronaldo sa presadil v treťom ligovom zápase v rade a celkovo ôsmym gólom dobehol švédskeho kanoniera Zlatana Ibrahimoviča z AC Miláno. Juventus vyhral z posledných piatich ligových stretnutiach iba po druhýkrát, v neúplnej tabuľke je druhý za AC.

Britská vláda neotvorila štadióny, klubom preto rozdelí 300 miliónov libier
Britská vláda vytvorila fond na pomoc športovým odvetviam, ktoré prišli o príjmy v dôsledku uzavretých štadiónov. Celkovo pripravila pre kluby 300 miliónov libier. Čítať ďalej
19 | 11 | 2020 | tasr