"Matovičov čas sa kráti", tvrdí Blaha
15 | 11 | 2020 I Imrich Kovačič

Poslanec Ľuboš Blaha dnes opäť "perlil" na svojom Facebooku a po dnešných televíznych debatách si neodpustil vlastný komentár. 


Blaha v komentári tvrdí, že "Matovičov čas sa kráti. A čím viac bude ľudí terorizovať, tým horšie dopadne, keď skončí."

Spochybňuje opatrenie vlády, podľa ktorého môže 100 ľudí sedieť spolu vnútri v kine, ale ak sa stretnú na námestí, tak na nich vláda pošle vodné delá. Blaha si to vysvetľuje tým, že Covid je už zrejme "znudený z hollywoodskych filmov." Polemizuje aj o tom, že pandémia sa zjavne podľa Matoviča zo všetkého najradšej poneviera v Bratislave na Hodžovom námestí.

Ministerka spravodlivosti dnes v diskusnej relácii televízie Markíza vyhlásila, že nepovažuje zákaz protestov za zásadný zásah do ústavného práva na zhromažďovanie. Odôvodnila to tým, že "ľudia sa predsa môžu zhromažďovať aj na sociálnych sieťach".

Blaha sa ale pustil aj do Matovičovho ministra Mikulca, ktorý sa podľa neho "už teší, ako bude rozháňať protest 17. novembra. Po 31 rokoch od 1989 sa tu zase niekto vyhráža vodnými delami, ale chlapci to ďalej dávajú na bojovníkov proti totalite a posielajú státisíce bieloruskej opozícii, lebo ju rozháňajú vodnými delami - perfektné!"

Mikulec sa vyhráža: Polícia zasiahne proti prípadným utorkovým demonštráciám
Polícia zasiahne proti demonštrujúcim, ktorí sa v utorok 17. novembra plánujú zúčastniť na ohlásených protestoch. V nedeľnej diskusnej relácii TV Markíza Na telo to povedal minister vnútra Roman Mikulec (OĽaNO) Čítať ďalej
15 | 11 | 2020 | Imrich Kovačič