Matovičova sestra pomáhajúca Harabinovi: Má výnimočné právne vedomosti a je za priamu demokraciu
11 | 11 | 2020 I Ivan Brožík

Iba sa potvrdzuje dávno známe, že politika na Slovensku dlhodobo rozdeľuje rodiny. Je to tak aj v prípade premiéra Matoviča a jeho sestry Zuzany. Podrobnosti priniesol portál pluska.sk.


Matovičova sestra Zuzana pred prezidentskými voľbami pomáhala Štefanovi Harabinovi. Ten si spoluprácu s príbuznou premiéra pochvaľuje. Dokonca  ju ocenil - píše portál pluska.sk. Podľa citovaného zdroja má "sestra Igora Matoviča Zuzana poriadne ostrý jazyk."


"Slušne sa opýtal, či by som nemohla občas dohliadnuť na jeho skupinu, súhlasila som a stala som sa tam jedným z moderátorov,” napísala podľa pluska.sk Zuzana na sociálnej sieti. Ďalej portál informuje, že ponuka na spoluprácu mala prísť od jedného z členov tímu. Zuzana mala na starosti spravovanie statusov či komentárov od členov skupiny. S koncom prezidentských volieb sa skončilo aj jej angažovanie, aj keď si podľa vlastných slov Harabina váži. „Za jeho výnimočné právne vedomosti a preto, lebo ako jeden z mála je za priamu demokraciu,” objasnila a pripomenula, že kedysi malo takýto bod v programe aj OĽaNO, na čele ktorého stojí jej brat Igor.

Ďalší rozruch okolo rodiny Igora Matoviča. Premiérova sestra podporovala vo voľbách Harabina!
Dejú sa to na Slovensku veru divné veci. A mnohým bežný Slovák ani nerozumie, či radšej ich asi ani nechce pochopiť. Čítať ďalej
07 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.


Štefan Harabin pre zdroj pripustil že Zuzanu registroval, no o jej príbuzenskom vzťahu s Matovičom netušil. „Veľmi ma teší, že ma podporovala v prezidentskej kampani. Svedčí to iba o tom, že sme z rovnakého názorového spektra, že ani v Matovičovej rodine nie sú všetci rovnakí a zrejme je tam tvrdé jadro, ktoré je takého zmýšľania a razenia ako ja.” Bývalý prezidentský kandidát doplnil, že oceňoval jej zanietenie. „Bola seriózna v tom smere, že bola skutočne akčná, pracovitá a sršalo z nej presvedčenie tých názorov, ktoré hlásam ja. Nebolo to takého situačného charakteru. Je vidieť, že to vychádza z jej zásad,” povedal Harabin napriek tomu, že sa s Matovičovou sestrou osobne nestretol. „Ona nakoniec podporovala aj stranu Vlasť v parlamentných voľbách,” pochválil sa.

Portál ponúkol aj vyjadrenie politológa Radoslava Štefančíka k tejto téme: „Treba si uvedomiť, že žijeme v demokratickej spoločnosti, kde každý, kto má 18 rokov, má právo voliť a byť volený. Nemyslím si, že je to niečo výnimočné. Pokiaľ je setra pána premiéra iného názoru a zamerania, v demokratickej spoločnosti by sa to malo rešpektovať. Nehovorím, že je to niečo bežné, no nie je to ani výnimočné,” povedal pre pluska.sk.

Šokujúce slová sestry Igora Matoviča: “Ste banda! Vyhrážky, nátlak a vydieranie sú praktiky mafie”
Premiér Matovič má veľa neprajníkov nielen medzi ľuďmi, ale, a to je úplne šokujúce, aj v najbližšej rodine. To, čo mu vykričala sestra si bude určite dlho pamätať. Čítať ďalej
06 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.