Šokujúce slová sestry Igora Matoviča: “Ste banda! Vyhrážky, nátlak a vydieranie sú praktiky mafie”
06 | 11 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Premiér Matovič má veľa neprajníkov nielen medzi ľuďmi, ale, a to je úplne šokujúce, aj v najbližšej rodine. To, čo mu vykričala sestra si bude určite dlho pamätať.


Ako sa zdá, Igora Matoviča majú dosť nielen mnohí Slováci, ale dokonca aj jeho vlastná sestra Zuzka, ktorá na neho prezradila to, čo by určite nečakal. Zuzana sa vo svojich vyjadreniach na sociálnej sieti doslova odtrhla z reťaze a bratovi nič nedaruje, informuje o tom portál picuscapital.sk.
Neznáša papalášizmus aj nenažranosť

Zatiaľ v poslednom statuse Zuzana píše, že začínajú vychádzať články, v ktorých sa dozvedá veci, o ktorých sama nič nevie. Žiadny novinár sa ju nikdy nič nepýtal a ani s ňou nekonzultoval. To, čo si o nej prečítajú môžu byť teda logicky úplné fantazmagórie a senzácie uverejnené z dôvodu vyššej čítanosti média. V statuse z 26. októbra ďalej uviedla: “Ospravedlňujem sa tým politikom, političkám a ich fanatickým voličom, ktorých moje príspevky pohoršujú, ale klamstvá, farizejstvo, papalášske maniere, oportunizmus, manipulácie a nenažranosť som neznášala rovnako v čase vlády Radičovej, Fica a som na to všetko rovnako citlivá aj za vlády Matoviča.
Zároveň si stále rovnako veľmi vážim ľudí, či už tých najobyčajnejších, nenápadných alebo aj známe osobnosti, ktorí sa neboja vyjadriť svoj názor verejne, hoci tak čelia posmechu, dehonestácii od mocných, opovrhovaniu či verbálnej šikane ich fanatikov. Takých ľudí, ktorí sú citliví na manipulácie, klamstvá, faloš, pretvárku budem vždy podporovať. Keby takých bolo čo najviac …”


Testovanie ľudí nikdy nespochybnila

Zuzana vraj tiež nikdy nijako nespochybnila žiadne testovanie obyvateľstva, ako sa píše v médiách. Novinári podľa nej poprekrúcali jej výroky, lebo práve naopak, nikdy nebola proti testovaniu obyvateľstva. „Testovať je potrebné a na hraniciach to bolo potrebné robiť celé leto!, v ohniskách, v domovoch dôchodcov, v miestach zvýšeným rizikom prenosu infekcie, v nemocniciach, atď.,“ píše Matovičova sestra, ktorá ďalej uvádza, že to, čo spochybnila, presne rovnako ako spochybnila aj prezidentka, bola takzvaná “DOBROVOLŇOSŤ” pri celoplošnom testovaní pod hrozbou sankcií, postihov a zákazov pri neúčasti na testoch. „Mrzí ma, že vláda pri tomto nezobrala na vedomie ani len výzvu prezidentky, kde tá vládu doslova žiadala, aby túto nanútenú “dobrovoľnosť” pri testoch prehodnotila,“ dodáva Zuzana.



A prečo vo svojich vyjadreniach nie raz použila vulgarizmus zjemnený hviezdičkou? „Pozrite sa ako sa vyjadruje naša politická “elita”. V parlamente po sebe zjapú ako zmyslov zbavení, nadávajú si vzájomne opĺzlo miesto toho, čoby mali za kráľovské platy robiť SPOLU pre ľudí 24 hodín denne. Ako máme hovoriť k politikom, aby nás, naozaj obyčajných, bežných ľudí počúvali, keď ani len diplomatické, slušné a dobre mienené žiadosti prezidentky tohto štátu nerešpektujú?“ pýta sa premiérova sestra.

Šokujúce video Fica na adresu testovania: Neuveríte, čo odkazuje Matovičovi
Celoplošné testovanie stále doznieva nielen medzi ľuďmi, ale aj medzi politikmi. A Robert Fico rozhodne nie je výnimkou. Čítať ďalej
03 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

Ničenie majetku, zastrašovanie aj vyhrážky

Matovičova sestra zareagovala aj na slová o tom, že vo februári navštívila počas volebnej noci centrálu v Trnave. „Nie je to pravda. Nemala som na to dôvod, keďže sa hovorilo a písalo o koronavíruse a ja som od úplného začiatku brala informácie o šírení infekcie vážne, nie ako naši politici. Ja som sa vo svojom statuse, z ktorého info čerpal pán novinár, vyjadrila takto:
” Na záver uvediem, že rúškom som sa v uzavretých priestoroch a v potravinách medzi ľuďmi chránila ešte v čase, keď hnutie OĽaNO organizovalo v trnavskej hale Družba volebnú noc pre stovky hostí a fanúšikov bez rúšok a merali len teplotu.” …………….. Neviem, kde pán novinár z tej vety prišiel na to, že som bola v tej hale Družba aj ja,“ píše rozhorčená Zuzana.



Ďalšou nepravdou, podľa nej, je tvrdenie, že premiérova sestra predáva parfumy. „Nepredávam ich odvtedy, čo po začiatku politického angažovania sa môjho brata mi v priebehu 3/4 roka 6 krát jeho fanatickí odporcovia rozbili okná na prevádzke, 4 krát sa vlámali do predajne, poškodili tovar, pokradli mi osobné veci, techniku, zastrašovali, vyhrážali sa mi, písali vulgárne odkazy na auto. V tomto napätí, keď vám opakovane neskoro v noci zvoní telefón z polície, či strážnej služby, že máte poplach na prevádzke, keď sa vám aj osobne prídu do prevádzky vyhrážať a zastrašovať, mi nedalo ďalej kľudne existovať. A prišla som aj o dieťa. Takže parfumy už nepredávam. Urobila som si ďalšiu školu, vzdelávala som sa, aby som sa mohla kľudne v mojom živote venovať niečomu, čo ma baví, mimo svetiel reflektorov, kamier, fotoaparátov a záujmu senzácie chtivých novinárov. Mimo záujmu fanatických odporcov Igora Matoviča,“ opisuje premiérova sestra útrapy, ktoré kvôli politicky angažovanému súrodencovi mala.

Igorovi Matovičovi sa vyhrážajú, musí presadnúť do opancierovaného auta!
Z milovaného premiéra sa stal nenávidený. A to až tak, že pre vyhrážky sa musí voziť v pancierovom aute. Môže za to iba COVID-19? Čítať ďalej
31 | 10 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

Lekárska „kapacita“ si vypýtala „všimné“

A ďalšie klamstvo a senzácia uverejnená v médiách o nej je vraj toto. ”Vyštudovala medicínu, no zanevrela na ňu po otcovej smrti. Na protest, že ho lekári nevyliečili z rakoviny. ” ……………… táto veta je najväčší a totálny blud a výmysel autora. Na žiadnu medicínu som nikdy nezanevrela. A už dupľom na nejaký protest, že lekári mi nevyliečili otca. Tieto informácie sú úplne vyfabulované a klamstvo. Aj keď je pravdou, že na lekárov pri liečbe otca mám ťažké srdce, moje rozhodnutie s tým nemá nič. Pravdou ale je, že som otcovi zdiagnostikovala nádor v hlave po tom, čo ležal niekoľko dlhých týždňov s príznakmi v Bratislave v nemocnici bez toho, aby na to po mnohých odborných vyšetreniach prišli tamojší lekári,“ vysvetľuje Zuzana, ktorá ďalej napísala šokujúcu vety: „Ďalším sklamaním bolo, keď si dnes ocenená lekárska “kapacita”, vtedy pán doktor, docent v Bratislave, vypýtal pred operáciou nášho otca od mojej mamy “všimné” a nazval to “motiváciou pre personál” vo výške celej jej výplaty. Bez ostychu, bez hanby, že ide operovať ťažko chorého pacienta, si túto motiváciu vypýtal od zúfalej ženy plnej strachu, ktorá bola odkázaná s dvoma deťmi na jej slabý príjem a PN dávku svojho manžela.“

Namiesto poďakovania navrhuje vláda likvidačné pokuty pre zdravotníkov
Dušičkový darček vlády zdravotníkom - návrh zákona, ktorým chce zvýšiť pokuty (nielen) ambulanciám až na 100 000 EUR! Čítať ďalej
28 | 10 | 2020 | Ivan Brožík

Radikálne rozhodnutie po otcovej smrti

Nemenej zaujímavá aj aj ďalšia časť jej statusu, kde sa venuje svojmu bratovi, Igorovi Matovičovi. „Ak by páni novinári chceli písať pravdu, a nie podsúvať nezmysly a senzácie, zistili by si, že po smrti otca (bola som ešte študentkou VŠ) som povedala bratovi, že musíme niečo začať robiť, lebo už nemôžem pozerať na maminu ako stále plače v strachu, ako to všetko finančne zvládneme, keďže obaja sme boli študenti VŠ a ona mala malú výplatu. Brat po návšteve redakcie jedných inzertných novín prišiel z nápadom, že by sme mohli “toto” robiť, ale nevedel ako. Ja som mu povedala, že ja viem ako a hneď sme sa pustili do toho. vymýšľali sme spolu názov firmy, novín, vyberali farebnosť pre hlavičku. Naučila som ho predávať reklamu, oslovovať klientov, aj nášho bratranca Joja a začali sme robiť. I keď sa Igorovi a Jojovi sprvu nedarilo tak ako mne, ale postupne sme to rozbehli a tešili sme sa spolu, že tvoríme niečo, čo nám bude možno zarábať a nebudeme musieť počítať po smrti otca každý halier, aby sme vyžili a nebudem musieť pozerať na mamu, ktorá sedí v slzách, ako uživí rodinu,“ vysvetľuje Zuzana „nepresnosti“ uvádzané v niektorých médiách..

Matovičovi hrozí doživotie!, tvrdí Štefan Harabin
Bývalý predseda Najvyššieho súdu Štefan Harabin je známy svojimi ostrými vyjadreniami na adresu súčasného premiéra, no teraz zašiel ešte ďalej. Podal na neho trestné oznámenie! Čítať ďalej
27 | 10 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

Vydavateľstvo založila ona nie Pavlínka

„Nie, nezaložila a nevybudovala vydavateľstvo pani Pavlínka Matovičová, ako tiež klamlivo písali niektorí novinári, lebo spoluzakladala som a z veľkej časti vybudovala rodinnú firmu ja spolu s ľuďmi, ktorým som verila, a ktorých som sa snažila naučiť robiť, obchodovať a jednať s ľuďmi a klientami čo najzodpovednejšie. Fakticky 3/4 prvého čísla novín som zaplnila sama,“ konštatuje ďalej Zuzana. A vysvetľuje, ako to vlastne v ich firme fungovalo.



V závere dlhého statusu uvádza, že nikdy takto nemala potrebu písať verejne súkromné veci, ani o sebe tieto veci nepísala verejne, lebo sa ju na to nikto nepýtal a novinárom na to, aby sa článok a s tým reklama pri klikaní na článok dobre predávali, vždy stačila verzia politikov alebo to, čo si oni sami domysleli a pozmenili. „Ak chceli senzácie, tu ich teraz majú, ale nech veci pred uverejnením neprekrúcajú alebo si nevymýšľajú, ako to urobili už opakovane.
Ak uvidím ešte nejaké uverejnené klamstvá o mne, nebudem písať viac o tom, iba to vsuniem do tohto statusu. Aktualizujem ho a budem sa brániť aj inou, právnou cestou,“ upozorňuje Matovičova sestra.
Igor pre Zuzanu navždy zostane bratom



Zuzana na záver ešte uviedla, že doteraz žila v tom, že v roku 1989 stáli ľudia v mraze na námestiach v boji za slobodu. Aj za slobodu, myslenia, a preto svoje názory vyjadruje slobodne. „Ak sa niekomu nepáčia, je to jeho problém. Preto by som aj novinárov prosila, aby nerobili senzácie, aby nevyvolávali zbytočne roztržky medzi súrodencami, len pre väčšiu sledovanosť svojich médií, pre viac klikaní od fanúšikov a teda aj kvôli následnému väčšiemu príjmu z reklamy vo svojich médiách. Na mojom vzťahu k môjmu bratovi sa nič nemení. Stále to bude môj brat, hoci názory na svet okolo nás a dianie v ňom budeme mať možno rôzne, a možno s jeho názormi budem hlboko vo svojom vnútri nesúhlasiť. Hovorí sa tomu SLOBODA. A tá je spolu s PRAVDOU a SPRAVODLIVOSŤOU pre mňa na poprednom mieste,“ uzatvára premiérova sestra Zuzana svoj status, ktorým rozhodne vyvolá ďalšie diskusie a polemiky.



„Neuveriteľná špinavosť, nekompetentné výmysly a hrubé lži.“, hovorí Chmelár o Matovičovi
Politológ Chmelár nastavil zrkadlo Matovičovým výrokom, antigénových testom a štúdii WHO. Po stredajšej tlačovej konferencii premiéra Igora Matoviča vyhlásil, že „už má toho naozaj dosť“. Čítať ďalej
29 | 10 | 2020 | Imrich Kovačič