Matovič rezignoval a ponúkol svoje miesto Sulíkovi, vyznelo dnes na jeho tlačovej besede
11 | 11 | 2020 I Imrich Kovačič

Igor Matovič dnes otvorene vyhlásil na tlačovej besede, že si uvedomil až teraz, že má Richarda Sulíka ako podpredsedu vlády, teda ako svojho zástupcu a ponúkol mu svoje miesto. Podmienil to však tým, že Richard Sulík musí predstaviť lepší plán pre Slovensko v boji proti pandémii. Matovič jednoznačne povedal, že v tejto otázke je ochotný prepustiť svoje miesto Sulíkovi a v tejto oblasti si vie predstaviť Sulíka ako premiéra.


Matoviča rozčúlil Sulíkov status na facebooku, ktorým oponuje voči Matovičovým návrhom komunitného testovania. Matovič vyhlásil, že ak mu má koaličný partner vypisovať statusy na Facebooko, tak sa na to vykašle a nech si Sulík pochováva mŕtvych na Covid. "Nech on kope hroby.", vyhlásil.

Na otázku, kde sú odborníci, ktorí podporujú Matovičove názory, odpovedal, že takí neexistujú a navrhol médiám, aby napísali rovno do titulku, že "Matovičovi odborníci neexistujú, vyparili sa." a odmietol špecifikovať, kto sú odborníci. Väčšina odborníov totiž Matovičove názory a konanie ostro kritizujú.

Matovičova sestra pomáhajúca Harabinovi: Má výnimočné právne vedomosti a je za priamu demokraciu
Iba sa potvrdzuje dávno známe, že politika na Slovensku dlhodobo rozdeľuje rodiny. Je to tak aj v prípade premiéra Matoviča a jeho sestry Zuzany. Podrobnosti priniesol portál pluska.sk. Čítať ďalej
11 | 11 | 2020 | Ivan Brožík