Exmanželka šéfa ĽSNS prehovorila o nevere. Kotleba nemá problém s inými rasami
18 | 10 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

To je paradox, expartnerka Mariana Kotlebu, ktorého len pred pár dňami súd odsúdil za propagáciu neonacizmu, priznala, že svoju druhú dcéru Jannat porodila „vysokopostavenému“ Egypťanovi. 


Frederika Kotlebová (25) pre denník Nový Čas priznala, ako sa spolu zoznámili a hovorí aj o tom, ako to zobral jej bývalý manžel, ktorý je známy svojou protiimigračnou politikou a čelí obvineniam z xenofóbie. O romániku Kotlebovej s Egypťanom ako prvý informoval práve Nový Čas pred niekoľkými mesiacmi. Len nedávno sa Kotlebová objavila na súde, kde riešili otcovstvo malej Jannat, ktorá sa narodila v máji tohto roku.
 Egypťan pre koronu pri pôrode nebol

Marián Kotleba vtedy nepodpísal jej rodný list, a tak prebehlo konanie o zapretí otcovstva. Frederika tam vtedy priznala, že biologickým otcom je neznámy muž, s ktorým otehotnela ešte počas manželstva s Kotlebom. V rozhovore pre Šarm teraz otvorene priznáva, že ním je Egypťan. „Áno, je to pravda, že môj priateľ je Egypťan. Je to vzdelaný, inteligentný muž pracujúci na vysokom poste. Kvôli priateľovi som pôrode odišla do Egypta.Pre koronu nemohol byť pri pôrode dcérky a nemohol ju vidieť viac ako dva mesiace,“ začína opisovať Frederika.

V Egypte ju prekvapilo, že bežne nájde postavenú mešitu vedľa kostola. „Oni sa snažia žiť v mieri a hlavne sa nestarať do života iných ľudí. Ľudia v Egypte veľmi radi pomáhajú druhým bez ohľadu na to, či vás poznajú, alebo nie. My žijeme v Sahl Hasheesh, tu sú nastavené iné podmienky a pravidlá ako v iných častiach Egypta. Žijú tu väčšinou cudzinci. V Egypte sa celkovo cítim príjemne a bezpečne,“ priznáva Kotlebová.

KOTLEBA PAROHÁČOM? Jeho žena sa spája s tajomným Hishamom z Egypta! Rozvod je už na spadnutie
Škandál Mariána Kotlebu pokračuje - budúca exmanželka šéfa ĽSNS Frederika prezradila nové informácie o tom, prečo bola celé 4 mesiace v Egypte! Je v tom nevera? Čítať ďalej
13 | 10 | 2019 | Peter Bachan

Kotleba mal dobré vzťahy s Arabmi

O dôvodoch rozvodu s exmanželom stále nechce rozprávať. Kotlebovi, ktorý je oficiálne zástanca „tradičnej rodiny“ a odporca migrantov, však musela paradoxne povedať o tom, že si našla milenca z exotickej a prevažne moslimskej destinácie.„V čase, keď do môjho života vstúpil iný muž, som s mojím exmanželom nežila v spoločnej domácnosti dlhší čas a na súde boli v tom čase už rozvodové papiere,“ tvrdí Frederika, ktorá žiadosť o rozvod podala ešte vlani v apríli.

Ona sama nepovažuje svoje konanie za paradox k výrokom jej bývalého manžela, ktorého spájajú s fašizmom a neonacizmom. „Podľa mňa to paradox určite nie je. Exmanžel mal vždy dobré kontakty v arabských krajinách. Pri jeho návšteve v Libanone a Sýrii prešiel dôkladným preverovaním, aby sa mohol zúčastniť na stretnutiach s predstaviteľmi sýrskej vlády a prezidentom Libanonu,“ obhajuje Frederika svojho ex.

Kotleba vychvaľuje Rusko, ktoré ho naopak kritizuje. Považujú ho za extrémistu
Rezort ruskej diplomacie sa vyjadril veľmi kriticky o Ľudovej strane Naše Slovensko, ktorú vedie Marián Kotleba. Čítať ďalej
17 | 05 | 2019 | Roman Suchý

Šéf ĽSNS nemá problémy s inou kultúrou

Motivácie Kotlebovej na rozhovor o súkromí a priznanie k mimomanželskému vzťahu s iným mužom mohli byť rôzne, keďže len tento týždeň Špecializovaný trestný súd neprávoplatne odsúdil Mariána Kotlebu na 4 roky a 4 mesiace v base za propagáciu neonacizmu. V rozhovore ho totiž opisuje ako vzorného manžela, ktorý podľa nej nemá nič s extrémizmom. „Vždy sa čudoval tým, ktorí obdivujú Hitlera, že zjavne nechápu súvislosti,“ tvrdí s tým, že „Marian naozaj nemá problém s inou kultúrou“ a „neprekáža mu, že bude náš syn v Egypte“.

Vraj aj syn Ľudovít má rád Egypt, kde má i kamarátov. Počas leta ho ale nechala na Slovensku s exmanželom. „...sme sa dohodli, že keď sa vrátia z dovolenky, prídem po syna na Slovensko a pôjdeme spolu do Egypta. Čo sa starostlivosti týka, Ľudovítko je zverený do mojej starostlivosti, a ako som spomenula, na súde sme uzavreli rodičovskú dohodu,“ uzavrela podľa bulvárneho denníka rozhovor Frederika Kotlebová.

Návrh ĽSNS o interrupciách je podľa Kotlebu krištáľovo poľský
Poslanec Marian Kotleba (ĽSNS) označil v parlamentnej rozprave dva návrhy jeho strany o interrupciách za „krištáľovú poľskú vodu“. Čítať ďalej
15 | 07 | 2020 | Peter Haluza, SITA, TASR