Bývalý starosta New Yorku označil BLM za „teroristickú skupinu“, ktorá „nenávidí bielych ľudí“
07 | 08 | 2020 I Marek Molnár

Rudy Giuliani, právnik prezidenta Donalda Trumpa a bývalý starosta New Yorku, označil Black Lives Matter (BLM) za „domácu teroristickú organizáciu“ plnú „zabijakov“, ktorí „nenávidia bielych ľudí“ a chcú „zvrhnúť náš spôsob života“, informuje portál RT.


Trump a jeho administratíva kritizovali aspekty protestov proti BLM, ktoré sa odohrávajú v celej krajine, ale žiadny z nich sa nedostal tak ďaleko, ako to urobil Rudy Giuliani vo štvrtok v relácii Fox & Friends.

Bývalý starosta mesta New York porovnával BLM s ľavicovou skupinou Antifa a označil ich za „domáce teroristické organizácie“.

"Viete, kto to vie najlepšie? Afroameričania. Viete prečo nie sú klasifikovaní ako teroristická skupina? Len preto, že sú čierni," prehlásil bývalý starosta New Yorku.

Viac ako 80% Afroameričanov v USA chce, aby policajti zostali a hliadkovali v komunitách
Napriek protestom Black Lives Matter, ktoré sa uskutočňujú po celej krajine a požadujú rozpustenie policajných oddelení alebo aspoň obmedzenie ich rozpočtov, podľa novej ankety sa naznačuje, že Afroameričania nepodporujú úsilie o odstránenie... Čítať ďalej
06 | 08 | 2020 | Marek Molnár


Giuliani dodal, že BLM a ďalšie liberálne skupiny nenávidia najmä „bielych mužov“ a chcú sa zbaviť tradičnej rodiny.

„Sú to vrahovia a ľudia, ktorí nenávidia bielych. Sú to najmä ľudia, ktorí nenávidia bielych mužov a chcú sa zbaviť rodiny, v ktorej je matka a otec. Nemyslia si, že sú otcovia nevyhnutní,“ dodal Giuliani.



Giuliani objasnil, že je to skupina Black Lives Matter, s ktorou nesúhlasí, a nie ich samotné posolstvo.

Napriek tomu jeho komentáre nezískali veľkú podporu ľavice.







 

Demokrati sa posúvajú k extrémnej ľavici, pretože ich „vlastní Georg Soros“, tvrdí bývalý hovorca parlamentu
Demokratická strana sa naďalej radikálne unáša doľava a jej vedenie nikdy nebude vyvolávať militantné prvky, ako je Antifa, pretože je kontrolovaná miliardárskym ľavicovým Georgeom Sorosom, uviedol bývalý hovorca amerického domu Newt Gingrich,... Čítať ďalej
07 | 08 | 2020 | Marek Molnár