Simona Krainová to schytala za nového maznáčika: „Nechutné“, búria sa fanúšikovia! (VIDEO)
08 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Od chvíle, kedy si Simona Krainová (47) zaobstarala fenku Angelu, sa z nej stala zapálená psíčkarka. Modelka je dokonca roztomilosťou svoje čivavy tak nadšená, že sa často necháva uniesť ku vzájomným bozkom, avšak také prejavy lásky sa nestretli so všeobecným nadšením a pochopením, píše portál Blesk.


Každý psíčkar to vidí inak. Niekto so svojím štvornohým miláčikom zdieľa aj posteľ, iný ho nepustí ani cez prah domu a psovi nechá ako teritórium len záhradu. Do prvej menovanej skupiny zjavne patrí aj Simona Krainová, ktorá nedávno zverejnila vzájomné prejavy lásky so svojou novou fenkou Angelou.

Na videu maličký psík šplhá po Simoninej paži smerom k jej tvári a olizuje jej pery. „Láska moja,“ oslovuje Simona Krainová fenku na krátkom videozázname zverejnenom na Instagrame. „Ja nie som tvoja Míša,“ dodáva modelka vzápätí. Vo zvyšku videa potom matka synov Maxa (9) a Bruna (7) špúli smerom k fenke pery, ktorá jej ich zvedavo olizuje.



Láska k psovi sa dá vyjadriť aj inak, než olizovaním. Nechutné! A to mám psy rada, ale odtiaľ potiaľ. Brrr,“ vyjadrila svoj názor jedna zo sledujúcich. A keďže Simona Krainová je známa tým, že si so prostorekými fanúšikmi neberie servítky pred ústa, odpoveď onej dáme na seba nenechala dlho čakať. „Ja zase nechápem, prečo sa k tomu máte potrebu vyjadrovať. Lížte si, čo chcete, a nám dajte svätý pokoj,“ ohradila sa česká modelka.

„Fuj,“ obmedzila sa na jednoslovné citoslovce ďalšia z pohoršených. „Mňam“, vrátila opäť virtuálnu ranu nevesta hudobného producenta Karla Vágnera (78).

Simona Krainová v internetovej vojne s fanúšikmi: „Ja tu naozaj nemusím tolerovať hňupov!“
Aj napriek blížiacej sa päťdesiatke vyzerá modelka Simona Krainová (47) stále božsky. Hoci si vypomáha napríklad botoxom či falošnými kaderami, sú to len „drobné“ zásahy do jej zovňajšku. Dokonalú postavu si totiž poctivo vydrela vo fitku, píše... Čítať ďalej
27 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


„Nechutné. Prepáčte, ale to je môj názor. Aj keď je zlatučká, stále je to zviera. A aby sa oblizovala s človekom?“ Položila rečnícku otázku ďalšia z fanúšičiek. A hoci to zrejme nečakala, aj ona dostala od  Krainovej odpoveď: „Už som sa bála, že tu fakt žiadny tupý koment nebude. Súdruhovia niekde urobili chybu.“

Simona Krainová sa toho jednoducho nebojí. Ani bacilov na psom ňufáku, ani vyostrených virtuálnych debát.

Vdova po Karlovi Gottovi už údajne nie je sama! Má Ivana tajnú lásku alebo milenca?!
Ivana, vdova po spevákovi Karlovi Gottovi, už údajne nie je opustená. Portál Stars24 informuje, že má niekoho, o kom verejnosť netuší! O koho ide? Čítať ďalej
07 | 07 | 2020 | Timotej Dudka