Marika Gombitová v slzách: Speváčka oplakáva smrť svojho verného priateľa
29 | 06 | 2020 I Timotej Dudka

Radosť Marike Gombitovej (63) roky robili dva bišóniky. Na psíkov, ktorí ju pravidelne sprevádzali aj na spoločenské podujatia, nedala interpretka mnohých slovenských hitov dopustiť. Teraz sa však podelila so smutnou správou. S jedným zo psíkov sa musela nečakane rozlúčiť, píše portál Super.


„Priatelia moji milí, prežívam obrovský, neopísateľný zármutok. Pred pár dňami ma navždy opustil môj milovaný psík Luckynko,“ zverila sa na svojich stránkach speváčka. Tá dala svojim maznáčikom neobvyklé mená. Jeden sa volal Lucky a druhý Láska.



 


A práve Lucky svoju paničku navždy opustil. „Odišiel do psieho neba, náhle v noci, doma, kvôli zlyhaniu srdca. Ďakujem, Lucky, za všetky tie krásne chvíle s tebou a lásku, ktorú si mi vždy dával. Navždy budeš v mojom srdci,“ dodala dojatá Gombitová, ktorú jej fanúšikovia okamžite zasypali radom súcitných správ.

Simona Krainová v internetovej vojne s fanúšikmi: „Ja tu naozaj nemusím tolerovať hňupov!“
Aj napriek blížiacej sa päťdesiatke vyzerá modelka Simona Krainová (47) stále božsky. Hoci si vypomáha napríklad botoxom či falošnými kaderami, sú to len „drobné“ zásahy do jej zovňajšku. Dokonalú postavu si totiž poctivo vydrela vo fitku, píše... Čítať ďalej
27 | 06 | 2020 | Timotej Dudka