Vdova po Kobem Bryantovi žiada milióny dolárov, na toľko vyčíslila náhradu straty príjmov
10 | 06 | 2020 I SITA

Vdova po tragicky zosnulom basketbalistovi Kobem Bryantovi si nárokuje na milióny dolárov. Vanessa Bryantová ich požaduje ako majetkovú ujmu za straty, ktoré vznikli smrťou jej manžela z jeho príjmov v budúcnosti.


Fenomenálny rozohrávač Los Angeles Lakers bol jedným z najlepšie zarábajúcich basketbalistov aj športovcov na svete, ale jeho reklamné prímy ešte aj po skončení kariéry niekoľkonásobne prevyšovali jeho plat počas nej.

Bryantová niekoľko týždňov po januárovej tragédii vrtuľníka v Kalifornii zažalovala majiteľa havarovaného stroja a obvinila ho z nedbanlivosti a nezodpovednosti. Medzitým vyčíslila vzniknutú majetkovú ujmu na milióny dolárov. "Žiada náhradu z budúcej straty príjmov svojho manžela, nie represívnu náhradu škody či inú úľavu," píše sa v spise, ktorý zverejnil aj portál švajčiarskeho denníka Blick.

Balotelli už nie je spoluhráčom Špaleka v Brescii, klub s výstredným útočníkom ukončil spoluprácu
Útočník Mario Balotelli už nie je spoluhráčom slovenského stredopoliara Nikolasa Špaleka v talianskom klube Brescia Calcio. Podľa britského periodika The Sun s odvolaním sa na talianske zdroje vedenie klubu s okamžitou platnosťou ukončilo... Čítať ďalej
06 | 06 | 2020 | SITA


Haváriu vrtuľníka 26. januára 2020 neprežila ani jedna z deviatich osôb na palube vrátane Kobeho Bryanta a jeho 13-ročnej dcéry Gianny. Stroj v hustej oblačnosti narazil do svahu kopca neďaleko Los Angeles. Podľa zistenia denníka New York Times pilot Ara Zoboyan dostal zvláštne povolenie na vzlietnutie napriek krajne nepriaznivému hmlistému počasiu.

A to aj napriek tomu, že v ten deň v obave pred rozmarmi počasia zostali stáť aj policajné vrtuľníky. Tieto dohady New York Times sú predmetom vyšetrovania policajných orgánov. Záverečná správa sa očakáva nie skôr ako v budúcom roku.