Prihlásiť auto či vybaviť doklady je oddnes možné v štandardnom režime
01 | 06 | 2020 I SITA

Oddelenia dokladov, dopravné inšpektoráty a evidencie zbraní oddnes fungujú v štandardných stránkových hodinách. Informoval o tom Policajný zbor SR vo svojom profile na sociálnej sieti. Prístup ku kioskom vyvolávacieho systému je každý deň ráno od 7:50. Povinné je stále nosiť rúško na tvári a zachovať odstupy minimálne dva metre.


Polícia podotkla, že sa otvára maximálny počet vybavovacích okienok. Dodáva, že na všetkých úsekoch akceptujú prekročenie zákonom ustanovených lehôt, ak povinnosť spadá do obdobia zákonom vyhlásenej mimoriadnej situácie.

„Vybavovaní budú aj občania, ktorí sa nemohli objednať prostredníctvom elektronickej služby, a to pri každom vybavovacom okienku podľa nastavenia vyvolávacieho systému,“ priblížila polícia. Na vybavovanie takýchto občanov sa nebude používať manuálny lístkový systém.

Občania si v kiosku vyvolávacieho systému vyžiadajú lístok na vybavenie úkonu. Objednaní aj neobjednaní občania si budú musieť vytlačiť lístok z vyvolávacieho systému.

Šéf kriminálky na finančnej správe Ľudovít Makó končí vo svojej funkcii
Ľudovít Makó končí ako šéf Kriminálneho úradu finančnej správy (KÚFS). Ako informovala finančná správa, v stredu ho jej prezidentka Lenka Wittenbergerová odvolala z funkcie. Makó končí na poste riaditeľa KÚFS s účinnosťou od 2.... Čítať ďalej
01 | 06 | 2020 | SITA