Simpsonovci opäť predpovedali budúcnosť, pandémia je skutočnosťou
08 | 05 | 2020 I Preklad: Redakcia HD

Na sociálnych sieťach ľudia diskutujú, ako dokážu tvorcovia seriálu Simpsonovci predpovedať budúcnosť. A hoci sú to často len vtipy, niekedy je naplnenie príbehov zo seriálu dosť desivé. Uviedol portál Life.ru.


Začiatkom roku 2020 sa na internete v diskusiách objavili odkazy na časť legendárneho animovaného seriálu, ktorú vysielali 6. mája 1993. V ňom sú obyvatelia legendárneho Springfieldu infikovaní chrípkou, ktorá prišla v balíku z Číny. To ale nie je všetko. V máji upozornili na Twitteri, že v tejto epizóde existuje i ďalšia predpoveď.


Keď sa chrípka rozšírila po meste, obyvatelia prišli k domu doktora Hibberta a požadovali potrebné lieky. Nahnevanému davu lekár odpovedá, že jedinou účinnou metódou je odpočinok v posteli.



„Jediným liekom je odpočinok v posteli. Ak vám niečo dám, bude to len placebo. Teda akože liek, aby ste sa upokojili,“ vysvetlil Hibbert.


Obyvatelia to pochopia tak, že „placebo“ je názov lieku a sú ešte zúrivejší. V snahe nájsť liek prevrátia kamión stojaci v blízkosti. Vnútri je škatuľa, na ktorej je napísané: „Dajte si pozor, vražedné včely“. A to je ten ďalší okamih, ktorý zaujal mnohých diskutujúcich na internete.


Astronómovia objavili čiernu dieru najbližšiu Zemi
Čierna diera sa nachádza v kedysi trojhviezdnom systéme HR 6819. Čítať ďalej
06 | 05 | 2020 | SITA

Faktom je, že v poslednom čase sa začali objavovať v médiách správy, podľa ktorých sa USA pripravujú na inváziu „sršňov zabijakov“. Obrovský ázijský sršeň ozaj predstavuje veľké nebezpečenstvo. Nie tak priamo pre ľudí, ako pre včely. Tento okrídlený hmyz dokáže vyčistiť celý úľ. Zabíjajú nielen samotné včely, ale aj ich larvy a kukly.




Foto / Twitter

„Simpsonovci predpovedajú vražedných sršňov a zároveň pandémiu CoViD-19. Neuveriteľné,“ napísal prispievateľ s menom ililtayxo.


„Seriál Simpsonovci ešte v roku 1993 predpovedá pandémiu, nedostatok liekov, karanténne protesty a vražedné sršne. Všetko len za 17 sekúnd,“ uviedol používateľ dontfollowmekaa.


„Protesty počas pandémie, davy protestantov a vražedné včely. Áno, Simpsonovci znova dokázali predpovedať budúcnosť,“ dodal diskutujúci MeltzerSaidWhat.


Grupák na staré kolená: Šiestich dôchodcov chytili pri skupinových hrátkach v parku
Na staré kolená si vyrazili do parku v americkom Connecticute, aby si užili skupinových seniorských hrátok. Dôchodcovia vo veku 62 - 82 rokov si dopriali divoký sex s 85-ročnou ženou, pričom boli načapaní a všetci skončili vo väzbe, informuje... Čítať ďalej
05 | 05 | 2020 | Timotej Dudka