Žiarlivý výstup Meghan: Kate to od nej pekne schytala!
05 | 05 | 2020 I Imrich Kovačič

Presne v podvečer narodenín kráľovnej Alžbety II. sa vojvodkyňa Meghan a jej muž Harry rozhodli vydať vyhlásenie, že od tejto chvíle odmietajú akokoľvek komunikovať so štyrmi prestížnymi britskými denníkmi. Pochopiteľne tak konali bez predchádzajúcej konzultácie so zvyškom kráľovskej rodiny.


Celkom pochopiteľné, keď zámerom bolo naložiť to rivalke Kate (38)! Meghan jednoducho Kate nemusí. A to zrejme hneď z niekoľkých dôvodov.

Jej švagriná je skrátka obľúbenejšia, nech sa trebárs vyvolená princa Harryho stavia na hlavu. Z toho dôvodu mala bývalá americká herečka pocit, že sa manželke princa Williama dostáva permanentne viac priazne aj z paláca. A že sa na ne dve nahliada úplne odlišne.

Skrátka: Čokoľvek urobí Meghan, je problém. Kým v podaní Kate je to dokonalé. To vojvodkyni zo Sussexu pripadalo vrcholne nespravodlivé. Z toho dôvodu pritlačila aj na svojho muža a vynútila si razantnú zmenu.

"Hovorila, že každý presne vedel, ako sa Harry cítil vo vzťahu k médiám. Keby niekto kritizoval Kate, všetci by sa stavali proti. A tak Meghan otvorene priznala priateľom, že palác uprednostňoval vojvodkyňu z Cambridge a z toho dôvodu aj zaútočili s Harrym na britský bulvár. Aby už nemohol viac očierňovať ich meno," vyjadril sa zdroj blízky tomuto vojvodskému páru, ktorý momentálne žije v Los Angeles.

Ako sa zdá, Kate bude ležať Meghan v žalúdku zrejme už navždy. Hoci ich delí tisíce kilometrov.

Vo funkcii asistentky poslanca pôsobí aj Danica Mikovčáková, ktorá čelila sexuálnemu škandálu
Asistentkou poslanca Národnej rady SR (NR SR) je v tomto volebnom období aj Danica Mikovčáková, ktorá v minulosti so svojím manželom vyhľadávala na internetovej zoznamke páry na skupinový sex. Manželia o sebe navyše tvrdili, že sú bisexuáli.... Čítať ďalej
05 | 05 | 2020 | SITA