Dráma u Rytmusa a Jasminy: Krôčik od poriadneho prúseru so synom Sanelom
05 | 05 | 2020 I Imrich Kovačič

Jasmina Alagič (30) mala šťastie, že sa nestalo niečo horšie. Jej synovi Sanelovi (9 mesiacov) skočilo do kočíka jahňa a strašne sa zľakol. Pôvabná mamička to vyriešila s úsmevom. Je rada, že má v dieťati nového parťáka na dobrodružstvo.


Jasmina Alagič vzala svojho syna Sanela na farmu, aby sa pozrel na zvieratká. Lenže niektoré nemé tváre sa chceli kamarátiť až moc. Stačilo málo a mohlo sa stať niečo hrozné! "

"Všeličo sa mi na tejto farme už prihodilo, a keď som tam po dlhšej dobe opäť zašla aj so Sanelkom. Dve jahniatka mu skoro skočili do kočíka a on od ľaku nevedel, ako tieto dve kučeravá stvorenia priamo pred ksichtom spracovať. Zistila som, že v tom už nie som sama. Tieto pofidérne dobrodružstvá mám s kým zažívať," zverila sa Jasmina na Instagrame.



Keď zvieratá naskákali do detského kočíka, Jasmínu musel obliať studený pot. Nakoniec to ale ustála. "Krásne miesto, viac takých," rozplývala sa.
Dve výročia po sebe

Jasmina a Rytmus v apríli oslávili už druhé výročie svojho

vzťahu. Randiť spolu začali počas SuperStar 2018. V najbližších dňoch ich čaká aj rok od svadby, ktorú mali na zámočku za Bratislavou. "Takúto lásku ti môže poslať iba ten hore. Niekoho, kto bude tvojím všetkým. Najlepším priateľom, partnerom, láskou tvojich dní. Niekto, s kým to svoje šťastie chceš zdieľať, niekto, komu to šťastie chceš darovať. A potom sa ten niekto stane úplne prirodzene tvojou rodinou, "napísala k výročiu Jasmina.

Grupák na staré kolená: Šiestich dôchodcov chytili pri skupinových hrátkach v parku
Na staré kolená si vyrazili do parku v americkom Connecticute, aby si užili skupinových seniorských hrátok. Dôchodcovia vo veku 62 - 82 rokov si dopriali divoký sex s 85-ročnou ženou, pričom boli načapaní a všetci skončili vo väzbe, informuje... Čítať ďalej
05 | 05 | 2020 | Timotej Dudka