Denný horoskop 19.04.2020
19 | 04 | 2020 I Mário Martinka



Baran

21.03- 20.04

Ak ste motivovaní, môžete ľahko zmeniť svoje nápady na skutočnosť. Vďaka Vašemu značnému úsiliu môžete obzvlášť dobre využiť svoj talent a schopnosti. Priťahujete pomoc, ktorá privádza Vaše nápady do reality. Zaslúžite si cenu za všetko Vaše úsilie, tak si doprajte po čom túžite.




Býk

21.04- 21.05

Vaša kreativita je pre mnohých atraktívna. Ste plní jasných nápadov, ktoré sa na prvý pohľad môžu zdať byť ohromujúce, ale Vaša pozitívna myseľ Vám umožňuje sústrediť sa na veci, ktoré sú pre Vás najdôležitejšie. Takýto prístup oživuje rozhovory, ktoré obohacujú Vaše nápady.




Blíženci

22.05- 21.06

Aj keď by ste radšej nerobili žiadne cvičenia a radšej by ste len ležali, musíte sa postarať o svoju fyzičku. Motivujte sa premýšľaním o pozitívách, ktoré prináša. Navštívte fitness a zúčastnite sa skupinovej aktivity. Týmto spôsobom sa stretnete s novými ľuďmi.




Rak

22.06 - 23.07

Ste stelesnenie sily a iní sa na Vás obracajú aby získali ochranu a pohodlie. Trpezlivo hľadajte tie správne slová, aby ste nešťastných priateľov znova rozveselili. Vezmite si nejaký čas pre seba a strávte čas sami.







Lev

24.07- 23.08

Sústredíte sa na niekoľko vecí naraz, naplánujete si pracovný deň. Pamätajte, pokrok dosiahnete ak nasmerujete svoju energiu na jeden cieľ. To Vám dáva vytrvalosť a silu, ktorú potrebujete, aby ste mohli veci rozbehnúť. Pokúste sa si získať ľudí - s ich pomocou  rýchlejšie dosiahnete svoj cieľ.




Panna

24.08 - 23.09

Mali by ste počúvať, čo hovoria tí, ktorí sú Vám blízki. Ich názory môžu byť pre Vás veľmi prospešné. Vypočujte si návrhy ostatných, môžu Vám pomôcť dosiahnuť cieľ efektívnejšie a rýchlejšie. Ak sa cítite nervózne,, oddýchnite si.




Váhy

24.09 - 23.10

Spôsob, akým komunikujete s ostatnými je nesmierne príjemný a prirodzený.  Užívate si spoluprácu s inými ľuďmi, cítite sa menej obmedzovaní v spoločenských situáciách. Trvalé šťastie v budúcnosti Vám prinesie čo najlepšie využitie všetkých príležitosti.




Škorpión

24.10 - 23.11

Spojte sa s priateľmi, ak je to možné, urobte niečo prospešné pre blaho druhých. Ľudia, ktorých ste kontaktovali, si pomyslia, že to, čo robíte je veľmi chvályhodné a automaticky sa k Vám pripoja. Každá skupina, ktorú zostavíte prinesie zmeny, ktoré všetci chcú aby sa stali.








Strelec

23.11 - 22.12

Ste mimoriadne všímaví a zdá sa, že máte správne inštinkty pre správne rozhodovanie. So smelým prístupom k ťažkým problémom máte šancu ich vyriešiť alebo aspoň nájsť spôsob, ako s nimi žiť.




Kozorožec

22.12 - 21.01

Hektické tempo nedávnych udalostí sa spomaľuje a poskytuje Vám dobrú príležitosť na zlepšenie vzťahov. Váš uvoľnený spôsob Vás robí populárnym a potenciálni partneri k vám reagujú pozitívne. Fyzicky sa cítite ešte silnejší a môžete sa zúčastňovať nových rekreačných aktivít a hlavne tráviť čas s rovnako zmýšľajúcimi ľuďmi.




Vodnár

21.01- 19.02

Ľudia milujú Váš veselý štýl. Cítite sa uvoľnene okolo ostatných a správate sa k nim ako k starým priateľom. Zaujíma Vás život každého - zbadanie úsmevu je Vašou najväčšou spokojnosťou. Udržujte si toľko kontaktov, koľko len môžete.




Ryby

20.02 - 20.03

Uvedomte si, ako sa cítite a dôverujte svojej intuícii, aby ste našli ten správny spôsob, ako sa vysporiadať s povinnosťami, ktorým čelíte. Nehanbite sa ukázať láskavú stránku svojej osobnosti - tým vylepšíte svoje vzťahy. Nenúťte ostatných alebo sa ich nesnažte prinútiť, aby boli rovnako otvorení ako Vy - nemusia sa s tým vyrovnať.




Zdroj horoskopov: home.nzcity.co.nz/horoscope

Zdroj obrázkov: pixabay.com