Denný horoskop 12.04.2020
12 | 04 | 2020 I Mário Martinka



Baran

21.03- 20.04

Váš pozitívny a príjemný spôsob zaobchádzania s ľuďmi Vám prináša podporu zo zdrojov z ktorých by ste to nečakali. Využite túto príležitosť a informujte ostatných o svojich rastúcich obavách týkajúcich sa najdôležitejších problémov, aby ste mohli urobiť pozitívne zmeny, ktoré sú pre vás a pre ľudí okolo vás dlhotrvajúce.




Býk

21.04- 21.05

Ste ju všetkým otvorení a môžete prehlbovať svoj existujúci vzťah tým, že bude robiť spolu viac. Dnes si viete nájsť aj úplne nových priateľov. Ak iným nezištne pomáhate, pomôžu Vám tiež. Rozhovor s niekým výnimočným je pre Vás obohacujúci a má veľmi pozitívny účinok.




Blíženci

22.05- 21.06

Vidíte krásu všade okolo; všetko sa javí ako cenné umelecké dielo. Ste plní údivu nad krásou každodenných predmetov a tešia Vás  príjemné interakcie s ostatnými. Buďte kreatívni a sami si vytvorte niečo krásne. Ak ste si mysleli o sebe, že ste bez talentu, skúste šťastie a budete prekvapení, aký ste vynaliezaví.




Rak

22.06 - 23.07

Rešpekt, ktorý iní prejavujú, Vám prináša pocit, že ste cenení, a preto môžete riešiť rozhovory, ktoré si vyžadujú veľa taktiky a diplomacie. Kľúčom je komunikácia a je nepravdepodobné, že by ste sa vyhýbali náročným témam. Možno Vás prekvapí pozitívny výsledok, ktorý sa dostaví. Urobte si prestávku a zrekreujte sa v prírode.







Lev

24.07- 23.08

Zachováte si pokoj a pokojný prístup ku všetkému čo robíte. Dnes úspech prichádza prirodzene. Udržiavajte priateľstvá a umožňujte svojim blízkym zažiť radosť z toho, aký ste srdečný. Chápte, že akékoľvek konflikty v minulosti nie sú dôležité a nikdy v skutočnosti neboli. Relaxácia pomáha udržať vaše blaho a pokoj.




Panna

24.08 - 23.09

Keďže máte skvelú náladu, dáte každému vedieť, ako sa cítite. Svojou fantáziou a otvorenosťou inšpirujete tých, ktorí sú Vám blízky, a príjemná atmosféra, ktorú vytvárate, im všetkým prospieva. Ak ste singel, váš, šarm a bezstarostnosť sú príťažlivé pre akéhokoľvek potenciálneho záujemcu o Vašu lásku.




Váhy

24.09 - 23.10

Prijatím správneho prístupu urobíte pokrok a vyriešite všetky nevyriešené problémy. Najhoršia vec, ktorú môžete urobiť, je však zľaknúť sa a spôsobiť zbytočné oneskorenie. Ak ste jediní, kto urobí prvý krok smerom k stmeleniu priateľstva, nehanbite sa prejavovať svoje pocity. Čestnosť prináša požadované výsledky. Ak hľadáte zmenu zamestnania, zmeňte svoje myšlienky na skutky.




Škorpión

24.10 - 23.11

Obrátite svoju pozornosť na zlepšenie svojich vzťahov. Je ľahké zmierniť akékoľvek napätie, ktoré vzniklo tichou konverzáciou, ktorá upokojí dotknutých ľudí. Pochopia tlak pod ktorý ste sa dostali.








Strelec

23.11 - 22.12

Ste plní energie a odvahy. Neexistujú lepšie podmienky na dosiahnutie Vašich ambícií. Postupujte opatrne, môže sa stať, že sa rozptýlite komplikovanými detailami, ktoré sa zdajú byť zaujímavé a rozptyľujú vás. Pristupujte k veciam miernym a rozumným spôsobom a vyhýbajte sa príliš dlhému dosahovaniu úspešného výsledku.




Kozorožec

22.12 - 21.01

Ste uvoľnenejší ako obvykle, čo je čiastočne preto, že život beží hladko a ostatní ľudia sú voči vám obzvlášť priateľskí. Je to rovnako kvôli zdravému postoju, aký máte. Venujte väčšiu pozornosť svojim priateľom a skúste rozvíjať nové vzťahy. Je dôležité aj využiť príležitosti ktoré sa objavia.




Vodnár

21.01- 19.02

Nájdete potešenie v najjednoduchších veciach a užívate si interakcie s ostatnými ľuďmi. Vaše šťastie a entuziazmus sú nákazlivé a ovplyvňujú tých, ktorí sú vám najbližšie. Ak ste slobodní, môžete byť veľmi priťahovaní k budúcemu partnerovi alebo mať pôsobivý vplyv na niekoho kto je cieľom Vašej túžby.




Ryby

20.02 - 20.03

Ľudia, ktorých poznáte, sú povzbudzujúci a podporujúci. S týmto tímom pomocníkov ste schopní čeliť zložitým výzvam, ktoré vám nakoniec pomôžu dosiahnuť vaše najvyššie ambície. Živá dynamika, ktorá sa vyvíja medzi vami a vašimi spolupracovníkmi, vám pomôže prekonať najnáročnejšie a najťažšie úlohy a dosiahnuť trvalý úspech.




Zdroj horoskopov: home.nzcity.co.nz

Zdroj obrázkov: pixabay.com