Gang pedofilov uniesol 13 ročné dievča, ktoré surovo znásilnili, uškrtili a zahrabali v lese
03 | 04 | 2020 I Miroslav Tóth

13-ročná Jelizaveta Černovová z Ruska volala mame, že už diskotéka skončila a ona práve mieri domov. S mamou sa ale bohuzial už nikdy nestretli, informuje stcity.sk.


Pri neďalekej diskotéke ju mal zatiahnuť do auta násilník a s dvoma ďalšími bezbranné dievča brutálne zneužiť uškrtiť káblom a zahrabať v lese.

Polícia údajného páchateľa Alexandra Lipatova (35) zatkla a pátra po jeho komplicoch. Ruskí vyšetrovatelia sa domnievajú, že za únosom stojí celý pedofilných gang. K únosu malo dôjsť v obci Bokino v Tambovskej oblasti, ktora sa nachádza v európskej časti Ruska asi 450 km juhovýchodne od Moskvy.

Indický pár pomenoval svoje novonarodené dvojčatá Covid a Corona
Koronavírusová horúčka sa v Indii preukázala inak, keď pár pomenoval svoje novonarodené dvojčatá Corona a Covid - údajne preto, aby im pripomenuli ťažké časy, ktoré počas epidémie prežívajú. Informuje portál RT. Čítať ďalej
03 | 04 | 2020 | Marek Molnár


Podľa svedkov sa únos odohral neďaleko detskej diskotéky, ktorú dievča navštevovalo. Líze išiel z domu naproti otec. Než však stačil doraziť, jeho dcéra sa ocitla v moci troch úchylákov. Spravodajský server The Mirror uviedol, že dievča podľa svedkov kričalo o pomoc, ked ju traja muži zavliekli do auta, ale bohužiaľ nikto z okoloidúcich únosu už nedokázal zabrániť.

Podľa vyšetrovateľov je páchateľ Lipatov ženatý a má 9-ročného syna. Obžalovaný bol zadržaný v aute. Bránil sa tým, že vraj dievča nešťastnou náhodou prešiel, naložil do kufra a zo strachu z postihu zahrabal v lese. Polícia mu nemá prečo veriť, stopy násilíia na tele dievčaťa sú totiž neoddiskutovateľné. Naopak páchateľovi pripísali priťažujúcu okolnosť krivej výpovede.

Británii hrozí zneužívanie detí na páchanie násilia gangov
Vypuknutie koronavírusu môže v Británii okrem iného spôsobiť, že sa zvýši násilie gangov, pretože drogoví díleri bojujú o zmenšujúci sa trh. Ešte závažnejšie však je, že na distribúciu a predaj drog chcú zneužívať deti. Čítať ďalej
03 | 04 | 2020 | Natália Sollárová