Dara Rolins si na staré kolená našla mladého zajačika! Má to byť tento známy umelec!
30 | 01 | 2020 I Žaneta Hurbanová

Dara Rolins (47) alias Dara Rolins v týchto dňoch vystavuje svoje božské telíčko na Bali, kde je čiastočne na dovolenke a čiastočne za pracovnými povinnosťami - napríklad tu fotí nový kalendár. A aj keď je od rozchodu s rapperom Rytmusom (43) sama, nezdá sa, že by mala sama aj líhať. Údajne prežíva vášnivý románik s jedným mladučkým umelcom!


Sú to už dva roky, čo sa speváčka Dara Rolins rozišla s raperom Patrikom Vrbovským . Ale zatiaľ čo on sa počas tejto krátkej doby stihol zamilovať do ženy svojho života, urobiť jej dieťa a pojať ju za manželku, po boku Dary sa oficiálne žiadny nový muž neobjavil ... Hoci ona vždy vyhlasovala, že "nie je sama", nikdy o ďalšom partnerovi, s ktorým by mohla treba zvažovať aj nejakú tú veselicu, konkrétne nehovorila. Muži sa totiž okolo nej točili vždy. A aby tiež nie, keď na to, že bude za tri roky päťdesiatnička, rozhodne nevyzerá. Telo má ako antická bohyňa, a kde príroda zlyhala, napríklad v oblasti hrudi, tam pomohol silikón.

"Jedna veštkyňa mi predpovedala, že rok 2020 bude ten, kedy mi do života vstúpi osudový muž. Tak sa nechajme prekvapiť, " prezradila Dara potmehúdsky slovenskému magazínu Plus Jeden Deň. A podľa toho istého plátku sa predpoveď napĺňa! Sexy speváčka by mala randiť s mladým raperom a producentom Daliborom Štofan (26), známejším pod svojím umeleckým menom Dalyb. 

"Dara si s Dalybom užila jednorazový románik a tým to haslo. Určite medzi nimi nič viac nehrozí a normálny vzťah teda určite nie, " spresnila Pluska.sk neskôr s tým, že fešný mladý muž na otázky o romániku s interpretkou hitu Zvonky šťastia nijako nereagoval.

Šokujúce slová Diany Mórovej o samovražde slovenskej kolegyne?
Nečakané úmrtie talentovanej slovenskej herečky Moniky Potokárovej († 27) je stále zahalené rúškom tajomstva. Nikto si presne netrúfa povedať, čo nádej Slovenského národného divadla prinútilo k predčasnému odchode zo sveta. Jej kolegyňa Diana... Čítať ďalej
29 | 01 | 2020 | Žaneta Hurbanová