Rozčúlená Patrasová: Nemilosrdné slová na adresu Felixa!
11 | 01 | 2020 I Imrich Kovačič

Herečku a kráľovnú detských sŕdc život posledné roky dosť skúša.


Okrem toho, že sa už dlhú dobu vysporiadava s tým, že ju opustil manžel Felix kvôli mladej milenke. Dokonca to chvíľu hral na obe strany, a navyše im ochorela aj milovaná dcéra Anička.

Dáda Patrasová (63) si je podľa Aha! údajne istá, že za ťažkú chorobu ich dcéry Anny Slováčkovej (24) môže predovšetkým jej manžel Felix Slováček (76), kvôli ktorému je celá rodina už dlhú dobu v neustálom strese. Hádky v rodine slávneho muzikanta a obľúbenej herečky boli pomali na dennom poriadku a vzniknutá nepríjemná situácia podľa mnohých ľudí negatívne ovplyvnila práve ich Aničku, ktorú teraz postihla rakovina.

"Dáda je samozrejme ako milujúca matka absolútne zúfalá. Je logické, že má o svoje choré dievčatko obrovský strach. Okrem toho je ale strašne nahnevaná na Felixa, ktorého viní z toho, že práve on to ešte aj "naprášil" 'spriatelenému novinárovi. Dáde strašne vadí, že takéto intímne súkromné záležitosti manžel púšťa von," tvrdí dobrý kamarát Dady.

"Samozrejme že novinárom to o Aničke prezradil on. O tom som presvedčená. My sme to všetci úzkostlivo tajili, ale on to jednoducho vyniesol von. Chudinka potom musela s pravdou von aj ona sama... Čo si myslíte, že prečo to má? Z neustálych nervov s otcom. Keď sa verejne ťahá s nejakou milenkou, ktorá je rovnako stará ako Aničkin brat ... Obe deti sú od začiatku na mojej strane a snažili sa otcovi dohovoriť, ale márne," prezradila podľa APZ Patrasová známemu priateľovi.

Zdrvená vojvodkyňa Kate: Drsný narodeninový darček od rivalky
Kým ona oslavovala 38 rokov, celý svet riešil len škandál okolo rivalky Meghan a princa Harryho. Veselú párty tak vojvodkyňa z Cambridge rozhodne neprežila. Čo dokladajú aj tajne urobené snímky. Informuje ahaonline.cz . Čítať ďalej
10 | 01 | 2020 | Dominik Simon